pierwsze zdjęcie pod publiczną ocenę, zapraszam do krytyki
Szukaj
pierwsze zdjęcie pod publiczną ocenę, zapraszam do krytyki
Mnie się nie podoba. Technicznie to makro, zbyt dosłowne. Konwersja też mi nie pasuje ponieważ skóra wyszła za ciemno, a to raczej nie jest egzotyczny typ urody. Artystycznie słaby kadr, kompozycja jak dla mnie też nic nie prezentująca sobą. Odcięcie dłoni, ukrycie ust - to musiałoby być bardzo mocno uzasadnione. Jedna rzecz na zdjęciu na plus, to wyeksponowanie oczu i zaświecenie w taki sposób, że stały się centralnym elementem zdjęcia. Niestety to tyle.
Modelka to moja żona, więc ja to zdjęcie inaczej odbieram, dlatego cieszę się z tej opinii, krytyka nawet ta negatywna jest lepsza niż brak jakichkolwiek komentarzy - można wyciągać jakieś wnioski. Jedynie uwaga do komentarzu powyżej (o egzotycznym typie urody) - opalenizna naturalna z południa europy![]()
Myśle, że wyglądałoby znacznie lepiej gdyby ramie było gołe - tutaj obfity biały rękaw zasłania prawie całą twarz.
kolorystycznie na nie i kadrowo też, to naświetlone oko jakoś dziwacznie się komponuje z białą bluzką na pierwszym planie, ale żona pikna, pokaz coś jeszcze?
U born unique don't die as a copy...
Skontaktuj się z nami