Wybaczcie te kretyńskie równanie w tytule i oceńcie fotkę ...
Szukaj
Wybaczcie te kretyńskie równanie w tytule i oceńcie fotkę ...
Ostatnio edytowane przez artur678 ; 15-08-2010 o 20:51
Wygląda na nietrafione, bardzo nieostre. Co do kadru, przeszkadzają ciemne dolne rogi, ale moim zdaniem nie jest zły. Dla bezpieczeństwa wrzuciłbym do albumowej![]()
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Trochę przepalone na twarzy. W sumie ciekawe zdjęcie, ale nie wiem czy mi się podoba...
włosy ostre , oczko chyba też...
troszkę zbyt duży kontrast
Ale dla mnie jedyną wadą tej foty to prawa rączka dziecka przycięta a jednocześnie idzie do góry kadru - dziwnie to wygląda... Może przyciemnić ten obszar?
Przepaleń i tej "dużej nieostrości" jakoś nie widzę![]()
Tutaj się zgadzam w 100 %. Z rączką nie chcę nic już robić ponieważ mam inne kadry, na których tej wady już nie widać. Przepaleń nie widać, bo ich zwyczajnie nie ma. Dzięki.
Ok. Jeszcze ktoś coś skrobnie?
Ponawiam pytanie bo chcę wrzucić do jakiegoś fotolabu na większą odbitkę jako prezent ...
Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 17-08-2010 o 19:44 Powód: prosze nie mnożyć postów
zdjęcie na ścianę jest perfekcyjne, doda klimatu miejscu, w którym będzie powieszone.
A co do samego zdjęcia - jest bardzo emocjonalne, zrobiłeś coś, co wg mnie broni się bez problemów.
Naucz się czytać
Dzięki mavierk.
No dobrze ktoś jeszcze ma jakieś uwagi?
Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 17-08-2010 o 19:44
wg mnie takie zdjecie mozna uzyskac bez tak wysokiego iso i jeszcze w dodatku takiej dziury ... wystarczylo by iso 200 i dziura 1.4 i wychodzi tak samo a jak chodzilo o szum to mozna dodac w kazdym programie.... wg mnie strasznie dziwne parametry chyba ze cos chciales uzyskac konkretnego to sie tym podziel![]()
Skontaktuj się z nami