Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Perseidy

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Perseidy

#1 - Perseidy

#2 - Gwiezdna karuzela

Domyślnie

bardzo ładnie zrobione obie fotki, ale dwójka jest bardziej "szałowa"

Domyślnie

PIĘKNIE !!!
    Druga fotka, przepiękna karuzela
    NIKON

Domyślnie

Prawdziwy zawrót głowy.
    Drugie bardzo efektowne, ale zazdroszczę uwiecznienia "spadających gwiazd". U nas pogoda nie dopisała. :>

Domyślnie

Bardzo fajnie to wyszlo
    NIKON

Domyślnie

Karuzela wdechowa.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Karuzela jest bardzo fajna

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

A ja swoje perseidy wrzuciłem do kategorii "Inne" żeby mnie znów harb nie okrzyczał
    jakim szkłem i na jakich ustawieniach robiłeś fotki że trafiłeś trzy na jednym ujęciu? Ja żeby mieć kilka zrobiłem z 500szt. 30 sekundówek
    Niestety nie miałem nic szerokiego więc masa błyskała gdzieś poza kadrem. Było kilka pięknych bolidów ale żaden się przed obiektyw nie nawinął, grrrr....
    Zagrypiony D7200, Sigma 150-600 Sport, S 18-35 1.8, S 10-20 3.5, N35 1.8 i wskrzeszony Jupiter, pare(set) fotek

Domyślnie

No ładnie to zrobiłeś . Nawet nic łykać nie trzeba, żeby się w głowie zakręciło .
    Fajnie, szczególnie na dwa .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mori Zobacz posta
    jakim szkłem i na jakich ustawieniach robiłeś fotki że trafiłeś trzy na jednym ujęciu? Ja żeby mieć kilka zrobiłem z 500szt. 30 sekundówek
    Muszę się przyznać, że pierwsze zdjęcie to po części oszustwo. Powstało z nałożenia na siebie trzech zdjęć (na każdym po jednej spadającej gwieździe). Technicznie: Nikon D700, Sigma 15, f3.2, t=3x30s, iso1600.

Drugie zdjęcie: te same ustawienia, w programie startrails złożone 100 zdjęć po 30 sekund, czyli razem 50 minut.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów