Dawno tu nic nie wrzucałem, a ostatnimi czasy nieco się tych kobitek ustrzeliło tak więc proszę bardzo:
Na początek Asia, w zasadzie tak przypadkiem, bo z nudów podpiąłem się pod sesyję moich znajomych.
Wizaż w wykonaniu Kasi Laskowskiej.
1.
Następnie udałem się z jedną z moich ulubionych modelek - Anetą - do Katowic, gdzie błądziliśmy w poszukiwaniu jakiegoś miejsca, w którym można by było ustrzelić co nieco. W końcu się udało co można zobaczyć poniżej.
Wizaż w wykonaniu pani pozującej.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Anetce już podziękujemy i przechodzimy do kolejnej białogłowy (choć tym razem szatynki).Zapozowała Magda, podczas sesyjki była fajna atmosfera, ponieważ wziąłem ze sobą dwóch foto-kumpli (westu & qbik) a wizażowała Ela Łuczak-Perdał:
8.
9.
10.
11.
Żeby się nie nudzić wybrałem się tym razem z kolegą Igrokiem, aby co nieco strzelić przy udziale Pauli:
12.
13.
14.
Przy okazji w międzyczasie rozchorowałem się (katar, gorączka i gardło) a za oknem upały po ponad 30 stopni. Nie przeszkodziło mi to jednak, aby wybrać się na dwie umówione wcześniej sesje, w którym pomagał mi tym razem Alleg. Na początku Asia (wizaż kolejny raz w wykonaniu Eli).
15.
16.
oraz Gosia:
17.
18.
19.
Nieco materiału z niektórych tych sesji czeka jeszcze na obróbkę, także coś ciekawego na pewno się jeszcze znajdzie.
A teraz proszę o ostrą krytykę![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami