Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Praktyki

Domyślnie Praktyki

Witam!

Chciałbym udoskonalić warsztat i poćwiczyć różne sesje zdjęciowe m.in. ślubne z profesjonalistami. Czy ktoś z Was prowadzić może praktyki lub chciałby dodatkowego fotografa na tego typu sesjach ? Mie głównie chodzi o to by oswoić się z pracą w takich warunkach i nabyć obycia i wprawy.

Teren Śląska
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

raczej mało chętnych jest na coś takiego.
    poza tym sama forma mało zachęca. pokaż co umiesz, zmień "mie" na "mi"

jesli już to wal drogą mailową to konkretnych osób, tak nic nie wskórasz...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez korsarz Zobacz posta
    Nie na "Mi" tylko na "Mnie"
    Uffff...
    Chyba jest to jedyne znane mi forum, na którym dba się o język polski...
    Łukasz // Nikon D300 + T12-24/f4 + N50/f1.8 + N70-300VR + SB900 // Fujifilm X-T20 + 18-55/f2.8-4

Domyślnie

I tak ma być

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukrobax Zobacz posta
    Uffff...
    Chyba jest to jedyne znane mi forum, na którym dba się o język polski...
    Jest pewne forum o tenisie ziemnym, gdzie posty z błędami są wycinane (nikt nie bawi się w poprawianie błędów)

Domyślnie

to tak jakbyś poszedł do KFC i poprosił o składniki i przepis na skrzydełka nawet za to płacąc ;] tajemnica zawodowa, tak to się chyba nazywa

Domyślnie

Jako iż jest to mój 1 post: Witam Wasz Wszystkich Nikoniarzy
    w nie dugim okresie mam zamiar kupić aparat, a narazie czytam tylko forum i dowiaduje się cennych informacji, dobrze starczy tego ględzenia.

też miałem zamiar pisać do fotografa w celu praktyk, ale jak widzę nie ma to szans szkoda....
    Ostatnio edytowane przez stryjek ; 21-08-2010 o 16:34 Powód: nie zdążyłem napisać do końca postu a został wysłany(jestem tu nowy)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stryjek Zobacz posta
    Jako iż jest to mój 1 post: Witam Wasz Wszystkich Nikoniarzy
    w nie dugim okresie mam zamiar kupić aparat, a narazie czytam tylko forum i dowiaduje się cennych informacji, dobrze starczy tego ględzenia.

też miałem zamiar pisać do fotografa w celu praktyk, ale jak widzę nie ma to szans szkoda....
    Olaboga
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

co za czasy nastały - kupujesz aparat i jestes prpfi fotograf. A ja głupi zanim z pewna doza nieśmiałości zaproponowałem kiedyś młodym że wynagrodzeniem za zdjęcia może być 100zł na średnią kolecję w miescie - to kupe lat latałem z pucha biegałem i fotografowałem wszystko co w łapy wpadło. Zaczynając od zenita, przez practicę, Yashicę 108MP, Eos 50E, Eos 5 po nikona...
    A mogłem od razu kupić cyfre i zostać profi. A niestety jestem wciąż mega amatorem z 10 letnim stażem

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów