Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: MIX tape vol.2

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie MIX tape vol.2

I znów odgrzebuje stare zdjecia, żadne ochy, ale może komus przypadną do gustu.

1

2

3

Pozdr.

Domyślnie

jedynka: za ciezka
    dwojka: kadr zbyt centralnie
    trzy: niebo zbyt jasno

Ale ja sie nie znam... to byly moje pierwsze mysli. Sorki Locter ale od Ciebie wymagam wiecej... Jako rubik fotografii
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    jedynka: za ciezka
    dwojka: kadr zbyt centralnie
    trzy: niebo zbyt jasno

Ale ja sie nie znam... to byly moje pierwsze mysli. Sorki Locter ale od Ciebie wymagam wiecej... Jako rubik fotografii
    Wiem, wiem, to tylko szuflada Panie Rubiku

Domyślnie

Nie ma sprawy... Ale szuflada potrafi byc zaskakujaca to fakt...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Ogólnie nie jest źle ale brakuje kopa i tyle .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anonymos Zobacz posta
    Ogólnie nie jest źle ale brakuje kopa i tyle .
    I w tym cały szkopuł hehe.

Domyślnie

Ogólnie to na 2jce widać , że to wcale nie jest łatwe miejsce do pstrykania. Wczesną wiosną byłem w Irlandii i trochę zjeździłem, głównie okolice Wicklow i stwierdzam, że właśnie ten teren jest trochę taki niefotogeniczny, oczywiście można coś ciekawego wycisnąć ale osobiście szukałbym dalej. Odpocząłbym sobie od tej miejscówki. Ja mam podobnie ze Snowdonią. kiedyś bardzo zauroczony, obecnie pozostałem tylko z jednym zdjęciem z tego miejsca w moim folio. I mimo, że uwielbiam tam jeździć to aparat wyciągam rzadko, a jeśli juz to tak typowo turystycznie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anonymos Zobacz posta
    Ogólnie to na 2jce widać , że to wcale nie jest łatwe miejsce do pstrykania. Wczesną wiosną byłem w Irlandii i trochę zjeździłem, głównie okolice Wicklow i stwierdzam, że właśnie ten teren jest trochę taki niefotogeniczny, oczywiście można coś ciekawego wycisnąć ale osobiście szukałbym dalej. Odpocząłbym sobie od tej miejscówki. Ja mam podobnie ze Snowdonią. kiedyś bardzo zauroczony, obecnie pozostałem tylko z jednym zdjęciem z tego miejsca w moim folio. I mimo, że uwielbiam tam jeździć to aparat wyciągam rzadko, a jeśli juz to tak typowo turystycznie.
    Ja mam plan caly czas, kupić memładło, jeździć nad ocean i pstrykać "na Kultena" ;PP Nie no śmieje sie, ale to mi chodzi po glowie od dluzszego czasu, ostatnio NIkonozaur takie foty zaczął robić i jak widać wychodzi mu to znakomicie.

Uprawnienia umieszczania postów