Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Samotność

Domyślnie Samotność

Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Domyślnie

Tylko mi nie mówcie że nie ostre
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Domyślnie

Nie wiem co widzę, nie rozumiem, nie kupuję.

Domyślnie

Hm jaos malo koresponduje z tytulem, staram sie zlapac zwiazek ale nie moge. Sorry moze jakos go naswietlisz.
    Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
    Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.

Domyślnie

Wybaczcie że się wtrącę, ale naprawdę nie potraficie powiązać tytułu z tym kadrem ? Chłopaki, no dalej! Uda Wam się!

Ja rozumiem, i pochwalam. Chodź samotność to bardzo przykra i bardzo bolesna sprawa więc ja osobiście dobrałbym ten tytuł do innego obrazka. Mimo wszystko mi się podoba

O! Wpadł mi do głowy pomysł na tytuł, może po prostu "Obcy"

Haha Radosso dopiero teraz zauważyłem że jesteś z Tychów Z tego co naliczyłem, to Tyszan jak na razie jest 3, włącznie ze Mną. Zdjęcie może pochodzi z jakiejś szkoły u Nas w mieście?

Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez Hypno ; 22-08-2010 o 03:27

Domyślnie

nie rozumie zdjęc...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

To ja widzę to tak

Czasem zdarza się tak, że prawdziwe dzieło sztuki jest początkowo niezrozumiałe. Wyprzedza ono swą epokę, co powoduje tylko utyskiwania wszystkich, którzy mieli okazję się z nim zetknąć. Po latach jednak społeczeństwo dojrzewa i zaczyna doceniać prawdziwy kunszt formy i treści owego dzieła oraz geniusz jego twórcy.

Główny bohater ukazany na fotografii, mając świadomość, że nie jest kimś wyjątkowym - niczym nie wyróżnia się z tłumu ludzi, nie jest ani piękny, ani specjalnie brzydki - ma dosyć swojego dotychczasowego życia i postanawia polubić samotność.
    Kiedy w końcu zostaje zaprezentowany na jednym z bankietów, zaczyna święcić triumfy.
    Pozwolę sobie rozwinąć myśl o wypaczeniu wizerunku samotności. Bohaterowie znów połyskują brokatem w promieniach słonecznych, odbijających się od szklanych drzwi. Wyglądają jakoby wygłaszali jedynie kwieciste frazesy pod adresem ewaluującej samotności.
    Nie chcąc rozpisywać się dalej w tej kwestii - mam nadzieję, że jeszcze wiele zobaczymy na fotografiach autorstwa Radosso.
    Ostatnio edytowane przez amirez ; 23-08-2010 o 17:34 Powód: poprawa błędów ;)
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

nie przemawia do mnie absolutnie to zdjęcie ;-(
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

Tu chodzi o izolacje. Nie umiejętność uczestniczenia w grupie i trudność życia. Postać z lewej strony może i ewentualnie chce uczestniczyć w życiu po prawej do którego ma dostęp i możliwość uczestnictwa ale nie potrafi. Dopiero teraz gdy po jakimś czasie patrzę na te dwa zdjęcia widzę o co dokładnie mi wtedy chodziło.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    we wszechświecie

Domyślnie

Zdjęcie po lewej jest ok i zdecydowanie by wystarczyło. To po prawej nic nie wnosi tylko w głowie lampkę z zapytaniem 'o co chodzi?'.
    Wyrzuć zdjęcie po prawej, zostaw po lewej i będzie git

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów