Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Kicz mazowiecki

Domyślnie Kicz mazowiecki

Mam takie miejsce nad Pilicą, że tytuł murowany.
    Przejeżdżając dzisiaj o wschodzie przez tę okolicę nie mogłem się powstrzymać

Mimo wszystko - zapraszam.

- 1 -

- 2 -

Pozdrawiam.

P.S. Starorzecze pełne wody, ..... znaczy się we wsi wszyscy jedzą szczupaki

Domyślnie

Kadrowo bardziej mi jedynka pasuje, fajne kolorki zrobiłeś.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Jest tak jak lubię, gadają do mnie te zdjęcia.

Domyślnie

obydwa bardzo ładnie zrobione, świetna kolorystyka i obróbka - oczywiście lideruje jedynka ale dwójka jest przykładem na to ze można z dość mało atrakcyjnego motywu zrobić b.ładna fotografię

Domyślnie

Jedynka bardzo się podoba. Szkoda, że bardziej nie przymknąłeś, słoneczko wyszło by w ładną gwiazdkę, ale i tak jest klimatycznie .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    Jedynka bardzo się podoba. Szkoda, że bardziej nie przymknąłeś, słoneczko wyszło by w ładną gwiazdkę, ale i tak jest klimatycznie .
    ...... to było słońce przesłonięte w całości chmurą, .... gwiazdki by nie było, a przy max przesłonie dużo mniej szczgółów ..... w trawie, np.

Domyślnie

Ano jak schowało się za chmurą, to rzeczywiście przymykanie nie miało sensu.

Domyślnie

Nie będę typował, która praca mi się bardziej podoba bo na obie świetnie się zerka. Poza tym dałeś dowód (wreszcie ktoś!), iż trochę chaszczy, bagienko i w końcu odpowiednio wyczekane światło dają piękne efekty.

Choć mam małe ale. Właściwie to 2jka mi się bardziej podoba, jest czystsza, lepiej obrobiona jednak. Na 1 mam wątpliwości co do lekkiego halo wokół drzewek po prawej. Zatem stojąc tyłem do słońca zrobiłeś lepszy efekt nie wymęczony później obróbką .

Domyślnie

I jeden i dwa mi się podoba. Bardzo fajne, delikatne światełko i piękna, naturalna kolorystyka powoduje, że czuć z tych kadrów rześki poranek .
    Chyba jednak dwójka bardziej do mnie trafia .

Domyślnie

Ładny ten kiczyk, wszystko gra.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów