Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Ciężko powiedzieć, być może na którymś zdjęciu jest jakiś rewelacyjny szczegół, coś co z niczego robi arcydzieło ale nie widać tego bo za małe zdjęcia dałeś (tak, wiem dla czego, nie zmienia to jednak faktu że za małe są). Mi się nie podoba obróbka, dla czego, napisałem, ale to czysto subiektywna sprawa. No i dla mnie, znowu subiektywnie, wesele to czas radości i spora dynamika, więc raczej kolor, zwłaszcza że Twoje czarnobiele są mało kontrastowe i bardzo uspokajają kadry, kolokwialnie się wyrażając, urywają im jaja

Domyślnie

mało dynamiki jak na wesele - bo wesele to czas radości i zabawy - niebawem wrzucę świeży materiał
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Domyślnie

Ok. Teraz ma jasność. Dzięki.

Domyślnie

może podasz coś poza BW?
    Zachodniopomorska Grupa Fotograficzna GRYF

Domyślnie

Niestety -- zabawy (a tym bardziej naturalnej i radosnej), to ja tutaj nie widze. Pomijajac ujecia, zredukowanie kolorowej zabawy do szaro-szarej -- to najbardziej poroniony pomysl, na jaki mozna wpasc.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Spoko. To się trochę tłumaczę. Konwerska do BW była w miarę szybka i jak się okazała niezbyt trafna. Zależało mi trochę na czasie i ocenie kadrów. Konwertowałem to później na kolor. Wrzucę coś na forum to będziecie mieli okazję zobaczyć co i jak.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów