Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Rolls Rols

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Ty drwij sobie drwij z ludzi na forum ))
    Przepraszam, ale niezbyt rozumiem...niby dlaczego sobie drwie? Zasugerowalem Ci jedynie to co zrobil Pawel a ty skaczesz???
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Siedzę. Paweł fajnie poprawił,ale z kolorem siana nadal się nie zgodzę .Jest zbyt żółte i dla mnie to jest prze kolorowanie .Ale... jest nieźle

Poza tym jeszcze nie widziałem zdjęcia (poza amatorami) ,które by nie było w jakiś sposob poprawiane.
    Ostatnio edytowane przez JaroPienza ; 14-08-2010 o 01:27

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Siedzę. Paweł fajnie poprawił,ale z kolorem siana nadal się nie zgodzę .Jest zbyt żółte i dla mnie to jest prze kolorowanie .Ale... jest nieźle

Poza tym jeszcze nie widziałem zdjęcia (poza amatorami) ,które by nie było w jakiś sposob poprawiane.
    widzisz to jest fotografia krajobrazowa a nie dokumentalna gdzie wszystko musi być (przynajmniej powinno ) zachowane tak jak w naturze, tutaj "upiększenia" są rzeczą naturalna oczywiście byle by były zrobione ze smakiem, akcentowanie kolorystyczne, czyli podkreślanie różnych obszarów kadru, kolorem, bądż też kontrastem czy suwakiem nasycenia światłem dodaje tej fotografii smaczku, zróżnicowania, fotografia przez to zyskuje, staje się ciekawszą w odbiorze nie należy się zbytnio przejmować tym ze odcień siana jest trochę inny jeżeli przez tą inność stał się ciekawszym

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów