Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie dzień*we wrocławiu - 3 fotografie

Zmotywowany konkursem Gazety Wyborczej wybrałem się na godzinny spacer po rynku z aparatem w ręku. Celem było stworzenie trzech fotografii reportażowych przedstawiających klimat i mieszkańców miasta.

link do zdjec na blogu: fotografie wrocławia

D810 | D800 | 2x D610 | N50 1.8 | N 10.5 2.8 | T 11-16 2.8 | N 24-70 2.8 | N 70-200 2.8 VR | 105 VR

Domyślnie

Świetne zdjęcia, super użyta ryba i ekstra kolory, bardzo mi się podoba

Domyślnie

Technicznie bardzo ładnie. Zdjęcia mi się podobają,
    Choć pozostaje pytanie, czy to jest klimat miasta? Co to jest klimat miasta? Jak to pokazać? Czy przypadkowe zdjęcia zrobione na Starówce to właśnie to?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinokio Zobacz posta
    Technicznie bardzo ładnie. Zdjęcia mi się podobają,
    Choć pozostaje pytanie, czy to jest klimat miasta? Co to jest klimat miasta? Jak to pokazać? Czy przypadkowe zdjęcia zrobione na Starówce to właśnie to?
    Wrocław jest tętniącym życiem miastem pełnym szczęśliwych ludzi. Taki obraz miasta chciałem przedstawić.
    Ostatnio edytowane przez cammal ; 15-08-2010 o 22:49
    D810 | D800 | 2x D610 | N50 1.8 | N 10.5 2.8 | T 11-16 2.8 | N 24-70 2.8 | N 70-200 2.8 VR | 105 VR

Domyślnie

Rewelacyjne zdjęcia same w sobie, abstrahując od tego co chciałeś pokazać - w to nie będę wnikał. Na dwójce ryba przeszkadza i bym dachy wyprostował, chociaż pewnie za mało na to kadru - w takim wypadku - szkoda.

Domyślnie

1 bardzo mi się podoba. Jakieś zdalne wyzwalanie może?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Oleśnica/Wroclaw

Domyślnie

Technicznie bardzo dobrze! BTW: Jakie zadania Wam w Wyborczej dali? Jakie tematy były do wyboru? A i czy ktoś wspominał o następnych edycjach? Chciałem być w tą sobotę ale tak się złożyło że w soboty nie mam do Wrocławia dogodnego dojazdu... No chyba że około 5 wstałbym z łóżka... :P

Domyślnie

Jedynka zrobiona z polotem i pomysłem ,szczególnie dobrze napędza obrazek gołąb po prawej,jedynie co bym dopiescił ,to usunąć latarnię wystająca z głowy.

Domyślnie

znamym jako czepialski i upierdliwiec
    więc ...
    pomiędzy te trzy fisze wrzuciłbym jeszcze dwa normalne

to tak a'propos całej serii.

a jeśli chodzi o pokazane tu prace to 1,3,2 jeśli chodzi o gusta.
    jeśli chodzi o technikę - brak zastrzeżeń (oczywiście biorąc pod uwagę, że to dział po części reportażowy)
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

link do artykułu i wyróżnionych zdjęć (mi się też udało - redakcja wybrała zdjęcie nr 3)
    http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,3...rzygniety.html

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów