Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: w górach

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie w górach

fotka w czasie schodzenia z babiej.

ps. zastanawia mnie tylko to dlaczego tu na forum to zdjęcie nie jest juz takie ostre jak na u mnie na kompie

Uploaded with ImageShack.us
    Ostatnio edytowane przez fader_audio ; 13-08-2010 o 13:34
    Z6, D 7100, D80 + 18-35/1.8 + 24-70/4 s, 85/1.8 s, +50/1.8 af-s +70-300vr +SB900 +....

Domyślnie

Fajnie złapane, tylko nie bardzo mi się podobają te trzy, wyraźnie oddzielone od siebie strefy kolorystyczne. Chyba trzeba będzie poprawić obróbke...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    nie bardzo mi się podobają te trzy, wyraźnie oddzielone od siebie strefy kolorystyczne. Chyba trzeba będzie poprawić obróbke...
    to samo wrażenie mam..
    ale generalnie moment fajny

Domyślnie

Rzeczywiscie cos z ostroscia nie teges...ale bardzo ladnie zlapana tecza.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Obrobka trche za mocna, to widac po kosodrzewinie, troche jakos tak nienaturalnie wyglada. Fajnie tecza ujeta.
    Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
    Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.

Domyślnie

Fajne zjawisko ustrzeliłeś . Niestety fota zbyt mocno potraktowana obróbkowo.
    Pierwsze co rzuca się w oczy, to zbyt mocne wyostrzenie i lekko nietrafiony BW.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Fajne zjawisko ustrzeliłeś . Niestety fota zbyt mocno potraktowana obróbkowo.
    Pierwsze co rzuca się w oczy, to zbyt mocne wyostrzenie i lekko nietrafiony BW.
    Zgadzam się i dodam, że patrząc na Mosorne - cały kadr jest krzywy.

Domyślnie

Kadr bardzo ciekawy, tak jak niebo mi sie podoba tak dol photomatixowy jest!

Domyślnie

bo to było robione w photomatix, taki drobny hdr, co do 3 stref kolorystycznych to sytuacja wygladała n stępująco, częśc było nasłonecznione, część zachmurzone i delikatnie zamglone, stąd może takie wrażenie, na fotce normalnej rópwnież jest podobny rozkład tych stref tylko oczywiście mniej wyraźny. Dzieki za opinię Pozdrawiam
    Z6, D 7100, D80 + 18-35/1.8 + 24-70/4 s, 85/1.8 s, +50/1.8 af-s +70-300vr +SB900 +....

Uprawnienia umieszczania postów