Połowę chętnych będziemy mieli zaraz. Bardzo się cieszę. Powiem Wam szczerze że nie mogę się doczekać naszych spotkań. Tyle mam miłych chwil w pamięci sprzed incydentu zawałowego...
Szukaj
Połowę chętnych będziemy mieli zaraz. Bardzo się cieszę. Powiem Wam szczerze że nie mogę się doczekać naszych spotkań. Tyle mam miłych chwil w pamięci sprzed incydentu zawałowego...
Piotrek po sezonowym szale przyjadę na bankPóki co sezon w pełni i trzeba zarobić na przyjemności
![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Rowniez prosze o dopisanie,
Pieniazki dojda w poniedzialek.
Pozdrawiam,
"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."
ja walczę o termin i kasę, może się jeszcze udaPiotrze, poproszę o rezerwację jednego miejsca do poniedziałku i wtedy będę wiedział, na będę na 70%
![]()
Martinku, już dopisuję
Przemuś, spoko. Spotkamy się na kolejnym. Pamiętaj, obiecałeś.
Bartku, walcz bo kopę czasu się nie widzieliśmy (chyba od Londynu).
Poproszę o zapisanie.
Kasę przelewam w poniedziałek.
Mariusz
To i ja poproszę o dopisanie.Pieniądze już lecą przelewem
Miło będzie na żywo spotkać się pierwszy raz z Nikoniarzami.
Przy okazji: o noclegi można popytać poza Łodzią (z Bełchatowa niecała godzina drogi autem), np. Słok, Wawrzkowizna
mam pytanie do Piotra:
bierzesz pod uwage Wrocław?
edit:
i pytanie do kogos z dolnoslaskiego: wybiera sie ktos do Lodzi na warsztaty? mozna ciutke zminimalizowac koszty wybierajac sie wspolnie![]()
Ostatnio edytowane przez co4en ; 15-08-2010 o 13:58
Witam,
chętnie wezmę udział w warsztatach, proszę o dopisanie mnie do listy, pieniążki przelewem w poniedziałek.
Pozdrawiam, Rafał.
D800 | D60 + Grip | N18-55VR | N70-300VR | N28/1.8 | N35/1.8 | N85/1.8 | N24-70/2.8 | SB-900 | + gadżety
www.rafalwisniewski.com.pl
Skontaktuj się z nami