Close

Strona 22 z 28 PierwszyPierwszy ... 122021222324 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 274

Domyślnie

Cieszę się że macie ochotę na kolejne spotkania, bo możecie być pewni że spotykać będziemy się cyklicznie.

Co do zbiorówki: http://www.digital.pl/kurs/n.jpg Myślę że to najlepsze rozwiązanie. Zdjęcie, jak pamiętacie zrobione przez Canoniera. Oni potrafią zepsuć nawet jakość D3x'a

Domyślnie

My z Jagienką też dotarliśmy i smutno nam, że nie mogliśmy zostać na drugi dzień . Za to fotkę bym miał na konkurs o ile moja manufaktura oznacza też okolice 6-tego sierpnia nocą:

Domyślnie

6 sierpnia to naprawdę fajna ulica

No i macie minusa za niedzielę...

Domyślnie

Ja też dziękuję wszystkim za spotkanie. Niestety w niedzielę musiałem urwać się szybciej do domu.
    Pozdrawiam i też proszę o zdjęcie grupowe [email protected]
    Mariusz

Domyślnie

Grupowe w linku dwa posty wyżej Mariuszu. No i oczywiście też żałuję że z nami nie zostałeś w niedzielę...

Domyślnie

Ups.. nie zauważyłem. Dzięki.
    Czekam następnego spotkania
    Mariusz

Domyślnie

pozdrawiam ekipkę było super czekam teraz na kraków - bliżej mam
    http://maczek.info
    D80 + szkiełka

Domyślnie

Również składam wielkie podziękowania zwłaszcza za gościnę . Było super.

ps. Piotrze a jak wygląda temat zdjęć to konkursu ?
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Ja również dziękuję Piotrze za spotkanie, niestety żałuję że nie mogłem być z wami w niedziele. Ale przeziębienie dało znać już o sobie w sobote po południu i musiałem się zwijać wcześniej do domu. A niedziele przeleżałem w łóżku Dopiero dzis czuję sie na tyle dobrze żeby coś napisać. Mam nadzieje że następnym razem uda mi się zaliczyć cały spot... Pozdrawiam serdecznie Ciebie Piotrze , przesympatyczne modelki oraz wszystkich uczestników i do zobaczenia...

Domyślnie

Również przyłacze sie do reszty, dzięki Piotrze za wekendzi i Małgosi ze wpusciła nas w niedzile do studia mimo że ledwo żyła :] ale że nasza Shrekowo Infectowa sesja nie zrobiła wrażenia na Was to SKANDAL !!!!!! ;p
    Pozdrawiam i do nastepnego razu - oby jakoś szybko :]

Strona 22 z 28 PierwszyPierwszy ... 122021222324 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów