Close

Strona 2 z 28 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 274

Domyślnie

Uwierz mi że wszytko jest bardzo precyzyjnie wyliczone. Na dodatek oba studia są do dyspozycji przez dwa dni, więc można z nich korzystać również w niedzielę.

Domyślnie

Zastanówcie się może nad podziałem kto chce akt a kto glamour i zajęć po 6h z przerwą
    Przerabialiśmy ten temat na prezentacjach komercyjnych dla korporacji. Stanowisko pierwsze: akt. Stanowisko 2: glamour. Zgadnij które było bardziej okupowane, przynajmniej na początku? ZGADŁEŚ

Domyślnie

Już się nie wtrącam - po prostu z mojego skromnego doświadczenia wynika że 3h to mało czasu - szczególnie przy 15 osobach, ale jeżeli faktycznie jest jeszcze cały następny dzień na zabawę w studio (rozumiem że z modelką/modelem) to faktycznie ok...

EDIT - ja wybrałbym glamour - bo ni cholery nie umiem tego typu fotografii

Domyślnie

Zważ na to że to są warsztaty. Nie kurs. Na dodatek to maksymalna grupa uczestników.

Dużo ludzi nie pamięta jak to było dawniej. Nasze spotkania co miesiąc. Ustalanie plenerów, gadanie o fotografii, kolacje. Chodzi właśnie o taki sposób integracji. Warsztaty to element dodatkowy do tego wszystkiego. Ważny ale nie najważniejszy w świetle integracji. Ci którzy nie pamiętają, czas skosztować prawdziwej atmosfery warsztatów i rozpocząć nową kartę.

Domyślnie

A jest szansa przespać się gdzieś taniej? Jakieś schronisko młodzieżowe, akademik, coś takiego? Bo szczerze mówiąc za samo "spanko" szkoda mi wyłożyć stówkę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maciek R Zobacz posta
    A jest szansa przespać się gdzieś taniej? Jakieś schronisko młodzieżowe, akademik, coś takiego? Bo szczerze mówiąc za samo "spanko" szkoda mi wyłożyć stówkę.
    Podpinam się pod pytanie... Wstępnie zainteresowany

Domyślnie

Dokładnie. Koszty hoteli w tym kraju to jakaś porażka. Zorientuję się jak wygląda sprawa tańszych noclegów.
    W studio na 6 sierpnia mam mało miejsc na nocleg (załapał się Jacek jako wykładowca). Może z dwie osoby jeszcze by się podpięły. Na Piotrkowskiej może trzy osoby mogłyby przespać się na karimacie (upierdliwe ale zawsze). Jakoś trzeba sobie radzić przyjaciele.

Domyślnie

całkiem fajnie i dość tanio było w hotelu :
    Hotel Urzędu Miasta
    Bojowników Getta Warszawskiego 9
    Łódź

Pokaż trasę

42 640 66 09

warto zorientować się jak teraz ceny ...

Domyślnie

Piotrze proszę zarezerwować 3 miejsca i jeśli można z hotelem na piotrkowskiej , przypomnę sobie stare dobre czasy

Dla jasności , ja Kakersik i mój syn jesli mogę go zabrać ?

ps.
    Tak to się spało foto nr 2 i balowało hihihihi
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=2073

Bogowie to już 5 lat - Piotrze znowu musi być tort ze świeczkami !
    Ostatnio edytowane przez Robert_P ; 13-08-2010 o 13:15
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Jedziemy Jagienka i Ja, pieniądze przelane Przy okazji koło piotrkowskiej mieści się hotel ibis - 120 zł 2-ka za dobę http://www.accorhotels.com/pl/hotel-...um/index.shtml

Strona 2 z 28 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów