Uwierz mi że wszytko jest bardzo precyzyjnie wyliczone. Na dodatek oba studia są do dyspozycji przez dwa dni, więc można z nich korzystać również w niedzielę.
Szukaj
Uwierz mi że wszytko jest bardzo precyzyjnie wyliczone. Na dodatek oba studia są do dyspozycji przez dwa dni, więc można z nich korzystać również w niedzielę.
Przerabialiśmy ten temat na prezentacjach komercyjnych dla korporacji. Stanowisko pierwsze: akt. Stanowisko 2: glamour. Zgadnij które było bardziej okupowane, przynajmniej na początku? ZGADŁEŚZastanówcie się może nad podziałem kto chce akt a kto glamour i zajęć po 6h z przerwą![]()
Już się nie wtrącam- po prostu z mojego skromnego doświadczenia wynika że 3h to mało czasu - szczególnie przy 15 osobach, ale jeżeli faktycznie jest jeszcze cały następny dzień na zabawę w studio (rozumiem że z modelką/modelem) to faktycznie ok...
EDIT - ja wybrałbym glamour- bo ni cholery nie umiem tego typu fotografii
![]()
Zważ na to że to są warsztaty. Nie kurs. Na dodatek to maksymalna grupa uczestników.
Dużo ludzi nie pamięta jak to było dawniej. Nasze spotkania co miesiąc. Ustalanie plenerów, gadanie o fotografii, kolacje. Chodzi właśnie o taki sposób integracji. Warsztaty to element dodatkowy do tego wszystkiego. Ważny ale nie najważniejszy w świetle integracji. Ci którzy nie pamiętają, czas skosztować prawdziwej atmosfery warsztatów i rozpocząć nową kartę.
A jest szansa przespać się gdzieś taniej? Jakieś schronisko młodzieżowe, akademik, coś takiego? Bo szczerze mówiąc za samo "spanko" szkoda mi wyłożyć stówkę.![]()
Dokładnie. Koszty hoteli w tym kraju to jakaś porażka. Zorientuję się jak wygląda sprawa tańszych noclegów.
W studio na 6 sierpnia mam mało miejsc na nocleg (załapał się Jacek jako wykładowca). Może z dwie osoby jeszcze by się podpięły. Na Piotrkowskiej może trzy osoby mogłyby przespać się na karimacie (upierdliwe ale zawsze). Jakoś trzeba sobie radzić przyjaciele.
całkiem fajnie i dość tanio było w hotelu :
Hotel Urzędu Miasta
Bojowników Getta Warszawskiego 9
Łódź
Pokaż trasę
42 640 66 09
warto zorientować się jak teraz ceny ...
Piotrze proszę zarezerwować 3 miejsca i jeśli można z hotelemna piotrkowskiej , przypomnę sobie stare dobre czasy
Dla jasności , ja Kakersik i mój syn jesli mogę go zabrać ?
ps.
Tak to się spało foto nr 2 i balowało hihihihi
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=2073
Bogowie to już 5 lat - Piotrze znowu musi być tort ze świeczkami !
Ostatnio edytowane przez Robert_P ; 13-08-2010 o 13:15
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
JedziemyJagienka i Ja, pieniądze przelane
Przy okazji koło piotrkowskiej mieści się hotel ibis - 120 zł 2-ka za dobę
http://www.accorhotels.com/pl/hotel-...um/index.shtml
Skontaktuj się z nami