Close

Strona 14 z 28 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 274

Domyślnie

Obiecuję wam. Najdalej za miesiąc widzimy się na kolejnej edycji.

Domyślnie

Trzymamy więc za słowo i czekamy na informacje!
    "Jest sztuką widzenie rzeczy niewidzialnych." Jonathan Swift

Domyślnie

To ja poproszę jakiś abonament do końca roku.
    N. D810, D5100, N. 18-70 f3.5-4.5G, 24-70 f2.8, 50 f1.8G, 105 Micro
    SB-800, SB-900. Sy. 500mm f6.3,

Domyślnie

Jeżeli można, to ja również poproszę o abonament lub rezerwację na następne spotkanie.

Domyślnie

Nie ma co Piotrze! Wyglada na to, ze trzeba rozpisać plan spotkań (najlepiej z planowanymi tematami) i stworzyc liste oraz abonament... Ja tak jak juz wczesniej pisalem - jestem chetny i z przyjemnoscia zaplace z gory za kilka zajec (tj. wykupie abonament) + prawdopodobnie drugi bardziej zarobiony i mniej obecny na forum milosnik fotografii ze Skierniewic.

Domyślnie Pierwsze warsztaty nikoniarzy!

Ja tez chętnie opłace abonament mimo ze zarobiony ale dam radę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deputamadre Zobacz posta
    (...) mimo ze zarobiony ale dam radę.
    Jakbyśmy znali wcześniej terminy to byłoby łatwiej zaplanować sobie czas, a opłata z góry wpłynęłaby na większą motywację - jeśli ktokolwiek potrzebuje dodatkowej motywacji oczywiście (w co szczerze wątpię ).

Domyślnie

No i masz babo placek... Człek wyjeżdża trochę odpocząć od cywilizacji i zgiełku, po powrocie załącza neta i okazuje się że taka impreza uciekła z przed nosa Liczę na szybką powtórkę. Udanego focenia dla wszystkich kursantów
    Nikon na wieki wieków ...

Domyślnie

Cieszę się bardzo że jesteście zainteresowani. Wraca mi chęć do działania, co za tym idzie trochę Was pomęczę fotografią na różne sposoby. Abonamet jest zbędny. Na bieżąco będziemy ustatali kolejne terminy i kolejne warsztaty. Na marginesie. Każdy z omawianych tematów będzie można powtórzyć jeśli tylko zbierze się grupa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Cieszę się bardzo że jesteście zainteresowani. Wraca mi chęć do działania, co za tym idzie trochę Was pomęczę fotografią na różne sposoby.
    Yeah! Dobrze się to czyta. Jestem przekonany, że jesteśmy w stanie stworzyć sporo. Merytorycznie pewnie nie jestem w stanie pomóc, ale jeśli tylko znajdziesz jakieś zadanie, które mogę zrealizować - zajmę się tym z przyjemnością.

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Na marginesie. Każdy z omawianych tematów będzie można powtórzyć jeśli tylko zbierze się grupa.
    To może by teraz spróbować stworzyć taką listę! Co?

Strona 14 z 28 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów