Close

Strona 12 z 28 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 274

Domyślnie

I jak się sprawy mają? Lista się wyklarowała? Jest jeszcze szansa na udział w warsztatach? Moja wiara póki co nie wygasła...

Piotrze,
    a może udałoby się rozszerzyć listę uczestników o kilka osób? Mam jeszcze jedną miłośniczkę fotografii (również ze Skierniewic) chętną na spotkanie warsztatowe...
    "Jest sztuką widzenie rzeczy niewidzialnych." Jonathan Swift

Domyślnie

Piotrze, Rafale, następnym razem. Kolejne za miesiąc więc cierpliwości. Uwierzcie mi że wyliczenia ilości osób wynikają z możliwości jakie mam w tym zakresie. Chciałbym aby wszystko odbywało się z pożytkiem dla uczestników a każda kolejna osoba zmienia taką postać rzeczy. Oczywiści gdybym dostał informację że ktoś z listy nie dotrze, poinformuję o tym natychmiast...

Domyślnie

Kol. Teqile proszę o wpłatę do 4 września, później zwolnię miejsce.

Obiecuję następne warsztaty za około miesiąc.

Domyślnie

Ja w takim razie wstępnie rezerwuję dwa miejsca na następne warsztaty. Bez przesady i wyolbrzymiania - jestem w stanie wykupić abonament na cykl warsztatów. Aaaaaaale jestem spragniony takich spotkań...! Oj bardzo!

Oczywiście czekam również na wszelkie informacje o ewentualnych zwolnieniach miejsc.
    Ostatnio edytowane przez Rafall ; 30-08-2010 o 16:38
    "Jest sztuką widzenie rzeczy niewidzialnych." Jonathan Swift

Domyślnie

Bardzo się cieszę. Wracamy do cyklicznych spotkań zatem będziemy się widywać często

Domyślnie

Jutro wpłacę. Muszę tylko ustalić, bo w międzyczasie coś mi wyskoczyło. Do jutra sie określę )
    700 i stałki

Domyślnie

Ja tylko spytam niewinnie).Na następnych planowanych warsztatach za miesiąc będzie coś nowego,czy ten sam program dla innych osób??.
    Mam smoka i nie zawaham się go użyć

Domyślnie

Coś nowego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Coś nowego
    Ehh,znowu będę musiał wyjąć z skarbonki 122zł
    Mam smoka i nie zawaham się go użyć

Strona 12 z 28 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów