Close

Strona 10 z 28 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 274

Domyślnie

Ech i ja bardzo żałuję. Nie mogę sobie podarować...
    Chwila bez internetu i proszę - same straty!

Tak jak Kojot... mam bardzo blisko, wiec z noclegiem nie byłoby problemu. Proszę o wpisanie na listę rezerwowych...
    "Jest sztuką widzenie rzeczy niewidzialnych." Jonathan Swift

Domyślnie

Widze że paru Łodziaków tu jest może by tak częściej jakies wspólne focenie organizować ?????

Domyślnie

Można by było pomyśleć o jakimś "zlocie" w końcu w Łodzi jest co fotografować
    N. D810, D5100, N. 18-70 f3.5-4.5G, 24-70 f2.8, 50 f1.8G, 105 Micro
    SB-800, SB-900. Sy. 500mm f6.3,

Domyślnie

odpływ zrobiony, jutro powinien się pojawić tak więc miło powiedzieć "do zobaczenia" na miejscu Co do Łódzkich spotów zdecydowanie się pisze! próbowałem już taką inicjatywę zapoczątkować na naszym Łódzkim forum- Korab, natomiast ciężko jest na to niektórych namówić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jatin Zobacz posta
    No ładne mamy dziewczyny w naszym mieście
    Co do wspólnego focenia to jestem "ZA" a nawet "PRZECIW"!!!!)
    Mam smoka i nie zawaham się go użyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jatin Zobacz posta
    ja również jestem chętny na tego typu spotkania, choć może nie zaśmiecajmy już wątku innymi tematami niż wrześniowe warsztaty;P
    D800 | D60 + Grip | N18-55VR | N70-300VR | N28/1.8 | N35/1.8 | N85/1.8 | N24-70/2.8 | SB-900 | + gadżety
    www.rafalwisniewski.com.pl

Domyślnie

Mam w planie reaktywację łódzkiej grupy która jest jedną z bardziej martwych. Przyjdzie na to czas. Na tą chwilę skupmy się na tych warsztatach bo zapowiadają się fajne dni.

Domyślnie

Piotrze...a ja? ja też poproszę o wpisanie na liste rezerwowych.. jeśli można
    700 i stałki

Domyślnie

i widzę że kolejość zgłoszeń ma znaczenia, a ja zgłosiłam się jako pierwsza... jeszcze na poprzedniej stonie może dlatego umknęło
    700 i stałki

Domyślnie

Masz absolutną rację. Już poprawiłem.

Strona 10 z 28 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów