Przelew poszedł z konta mojego brata w PL. Tytuł przelewu 'Fushiro' Janusz Jankowski z konta nadawcy o tym samym nazwisku. Nie muszę w ten sposób płacić prowizji wysokości kwoty przelewuDziękuję!
Szukaj
Przelew poszedł z konta mojego brata w PL. Tytuł przelewu 'Fushiro' Janusz Jankowski z konta nadawcy o tym samym nazwisku. Nie muszę w ten sposób płacić prowizji wysokości kwoty przelewuDziękuję!
Pozdrawiam
Janusz
Super, odmelduję wpływ![]()
echhh :/
wiem, że to dopiero początek, dlatego się nie przejmuję zbytnio, że w tym czasie będę na jakiś chrzcinach :/
na następny kurs deklaruję się już teraz - AKT![]()
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Witam po powrocie z kraju legalnej trawy hihihi Zaraz wpłacam kasiorkę
Wpłacone. Piotrze czy te 3 miejsca na Piotrkowskiej są zaklepane możemy (ja syn i kakersik) się tam przespać ?
Ostatnio edytowane przez Robert_P ; 23-08-2010 o 11:56
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
Początek staregowiem, że to dopiero początek
Mam nadzieję że warunki Wam nie będą przeszkadzały. Damy radęPiotrze czy te 3 miejsca na Piotrkowskiej są zaklepane możemy (ja syn i kakersik) się tam przespać ?![]()
Hyh lekko sie spóźniłem niestety :/ Warsztaty pod samym nosem wrrr, może znajdzie sie jeszcze jakies miejsce ?????
W rezerwie. Dopisuję Cię do listy Drogi ziomalu...
dzięki ci o Adminie :] kase przeleje do końca tygodnia (mam nadzieje ze nie będzie problemu?) - dzięki i do zobaczenia mam nadzieje ;]
Dopisuje się do listy![]()
N. D810, D5100, N. 18-70 f3.5-4.5G, 24-70 f2.8, 50 f1.8G, 105 Micro
SB-800, SB-900. Sy. 500mm f6.3,
O jaka szkoda że tak poźno do domu wróciłam po wakacjach..widzę że lista zamknięta, ale jeśli ktoś wypadnie to bardzo chętnie wskoczę na jego miejsce
700 i stałki
Skontaktuj się z nami