Piękną przestrzeń złapałeś, i światło także. Zgadzam się z uwagami Pablooka co do lewej strony kadru.
No tak, a masz coś z następnej górki w tym samym kierunku?
Szukaj
Piękną przestrzeń złapałeś, i światło także. Zgadzam się z uwagami Pablooka co do lewej strony kadru.
No tak, a masz coś z następnej górki w tym samym kierunku?
Ostatnio edytowane przez Nikonozaur ; 12-08-2010 o 22:00
LED ZEPPELIN
dobra robota! Nic bym juz nie ruszal!
Aż głowę wychylam co za tą skałą z lewej jest, prawa strona super. Fakt trochę niebieskawo, ale za to ciekawie![]()
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
bardzo dobrze Ci to wyszło Michale, ładna kolorystyka i dobry kadr![]()
Kawał przestrzeni do oddychania - mnie się podoba.
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Świetna przestrzeń![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Kompozycja, kadr, nadzwyczajne niebo... Jest naprawdę bardzo, ale to bardzo ładnieAle po mojej ostatniej (i niestety jak na razie jedynej) wizycie na wyspach zakochałem się właśnie w takim, charakterystycznym dla nich, górskim krajobrazie, więc mogę nie być obiektywny
![]()
Jakkolwiek, z mojej strony wielkie brawa!
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Bardzo interesująca kolorystyka a układ chmur (te pasma) jeszcze dodają smaczku. Świetny kadr.
Skontaktuj się z nami