Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: lukasz

Domyślnie

on wygląda jak Ken z Bigbrothera, tyle że zarośnięty
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregzorba Zobacz posta
    on wygląda jak Ken z Bigbrothera, tyle że zarośnięty
    hehe dokładnie tak

Domyślnie

Jeśli można pisać "zajebiste" to właśnie to mam na myśli.
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Domyślnie

podoba sie konwersja mistrza do BW nie podoba mi sie to ze ktores z kolei zdjecie jest bez ostrosci na buzi
    tu to jest wytlumacozne ostroscia na tatoo ale w poprzednim secie to " super " zdjecie kobiety juz nie....

moze ciutko za ciemno pod oczami
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Jesli moge cos dodac od siebie to procz ostrosci na zdjeciu widac ze ono cos mowi, ten czlowiek na zdjeciu zyje i mysle ze mozna z tego jednego portretu cos o nim powiedziec. Moim zdaniem nie zawsze musi byc max zyleta na oczach i gladka skorka. Mnie sie podoba bo zatrzymuje i moim zdaniem jest doskonale w swojej niedoskonalosci (cienie itp) ale taki wlasnie jest facet (tzn byc powinien). Sztuka przedstawic cos jednym zdjeciem.
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Domyślnie

Na pewno dobre zdjęcie, ale kilka detali rozprasza i burzy obraz całości. Taka czwórka z plusem jak na Ciebie.

PS. Ocena dostosowana do możliwości, a nie do średniej dla forum.

Domyślnie

Toshiro Mifune!
    Świetne.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Chociaż nie... zmieniłem zdanie - po zadaniu sobie pytania, czy dałoby się ten portret lepiej wykonać - odpowiedź brzmi... nie bardzo. Zatem przyłączam się chórku.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów