Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie undisclosed desires.

110.

111.

112.

113.

114.

115.

116.

117.

Modelka: Weronika Gawrys / HOOK
    Wizaż: Patrycja Marynowska / bamboo
    Włosy: Dawid Foltyński / bamboo
    Styling: Simona Nikołajewska

Domyślnie

rewelacja zdjęcia i jedna z moich ulubionych modelek!

Domyślnie

Ładne. Podoba się bardzo. Takie opowieść z mrocznych czasów Wiedźmina o pięknym elfie
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Fajny pomysł i ciekawa realizacja

Domyślnie

świetne zdjęcia, zajrzałem na bloga, młody bardzo jesteś a już wykazujesz się dobrym gustem, pewną ogładą i przede wszystkim umiejętnościami

żeby nie było, sam jestem niewiele starszy, zazdroszczę

Domyślnie

Wow, powiem tak... Zdjęcia *zwiastują* dopiero, co to może być dalej. Zerknąłem do portfolio i już wiem... Taaaaak... kupę z tych zdjęć pamiętam. Zerknąłem na wątki... jak ja je przegapiłem? Nie wszystkie na szczęście. Chyba dodawałeś sporo podczas mojego odpoczynku od forum. No to trochę zbiorczo napiszę, że rewelacyjne prace pokazujesz co i rusz. Część jeszcze niedoszlifowana, ale nie oczekujmy cudów od razu. Takiego typu fotografii mi tu brakuje, z głową, z pomysłem, z wykonaniem. Może coś odkopię w wolnej chwili jeszcze.
    Aktualna sesja cierpi na małe niedostatki - 115 miażdży, ale nie do końca, 111 - kadrowo nie tak super i kolczyk odcinający pionowo szyję wygląda tak sobie. Ale te dwie fotografie pokazują ogromny potencjał. Zresztą już go znamy. Oj, ale mi smaku narobiłeś... Kurcze, szkoda, że zabrakło tu perfekcji w wykonaniu - chętnie zobaczyłbym kolejne mistrzowskie prace.

Domyślnie

dziekuje

mroczny elf... ciekawe spojrzenie :P

krolewicz - oglada i umiejetnosci to cos czego bede musial poooowoli nabrac :P gust czy guscik, niemniej zawsze lubilem przegladac klasykow. Milo.

mOSAd - kojarze wyraznie Twoje konstruktywne komentarze pod moimi zdjeciami. Rzeczywiscie duzo dodawalem w okresie wrzesien-grudzien. Faktem jest, ze szlifu mi brakuje - zreszta, sam jestem sobie winny, jest to pierwsza powazna sesja od lutego. Za to chcialbym te "puste" 5 miesiecy odrobic, wiec mysle ze wkrotce wrzuce kolejne prace pod krytyke.

P.S. Przepraszam za brak polskich znakow.

Domyślnie

Świetne zdjęcia
    “When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in black and white, you photograph their souls” Ted Grant

Uprawnienia umieszczania postów