Fajny fot w ładnym bw
Szukaj
DobryPortrety w entourage'u,
Samek.... jak zaczniesz przejmować się tymi wszystkimi "specami" od klap, ostrości i wyciągania ... to zwariujesz a nie nauczysz się niczego![]()
aż się dziwie że jeszcze nikt nie napisał że wolał by w kolorze))
O przepraszam. Już się nauczyłem jakiś czas temu. Gdybym napisał co naprawdę myślę, to dostałbym co najmniej ostrzeżenie - a udało mi się zadać naiwne pytanie
W takim filmie, dziejącym się w Palermo, pada kwestia o tym, jak skupiliśmy się na szczególe, gubiąc całość. To tak apropos klapy.
swietne jest , jest dobrze!
Daleki jestem od klasyfikowania portretow jedynie do ujec bliskich "paszportowym", ale jednak w tym przypadku nieco za szeroko... Facet ginie w tym balaganie. Oczywiscie ta "wada" nie dyskwalifikuje tego zdjecia, ale na pewno dwa kroki blizej dalyby lepszy efekt.
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
jak dla mnie bardzo fajna fotka.. aż chciałoby się zobaczyć cały reportaż![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
swietne zdjęcie! jedna fotografia całkowicie wyczerpuje temat warsztatu. Nic dodać, ni ująć.
Choć jasne, że podłogą mógłby przebiegać kot goniący mysz, pierwszy plan mogłaby zajmować pajęczyna z pająkiem pożerającym swoją*zdobycz, na ścianie mógłby wisieć krzyż [], pośrodku byłby piękny oldtimer, a mechanik byłby dwa razy grubszy i palił fajkę... i jeszcze fotograf zdążyłby to pięknie uchwycić
. Tylko wtedy takie zdjęcie oglądalibyśmy na okładce National Geographic
![]()
D810 | D800 | 2x D610 | N50 1.8 | N 10.5 2.8 | T 11-16 2.8 | N 24-70 2.8 | N 70-200 2.8 VR | 105 VR
Kompozycja naprowadza wzrok na mechanika od razu, tylko ostrość jest przed nim, na skrzynce narzędziowej i to go gubi![]()
Kadr jest dobry i nie ma co szukać problemów na siłę. Ostrość tylko wygląda 'jakby to skan z kiepskiego skanera był'![]()
X-T2 | 35/2 | 50/2 | ETRSi | 75/2.8
radek.art.pl / facebook
Skontaktuj się z nami