Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: The Mechanik

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

ramicx
    Gość

Domyślnie

DobryPortrety w entourage'u,

Samek.... jak zaczniesz przejmować się tymi wszystkimi "specami" od klap, ostrości i wyciągania ... to zwariujesz a nie nauczysz się niczego
    aż się dziwie że jeszcze nikt nie napisał że wolał by w kolorze ))

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ramicx Zobacz posta
    ...Samek.... jak zaczniesz przejmować się tymi wszystkimi "specami" od klap, ostrości i wyciągania ... to zwariujesz a nie nauczysz się niczego
    O przepraszam. Już się nauczyłem jakiś czas temu. Gdybym napisał co naprawdę myślę, to dostałbym co najmniej ostrzeżenie - a udało mi się zadać naiwne pytanie
    W takim filmie, dziejącym się w Palermo, pada kwestia o tym, jak skupiliśmy się na szczególe, gubiąc całość. To tak apropos klapy.

Domyślnie

Daleki jestem od klasyfikowania portretow jedynie do ujec bliskich "paszportowym", ale jednak w tym przypadku nieco za szeroko... Facet ginie w tym balaganie. Oczywiscie ta "wada" nie dyskwalifikuje tego zdjecia, ale na pewno dwa kroki blizej dalyby lepszy efekt.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

jak dla mnie bardzo fajna fotka.. aż chciałoby się zobaczyć cały reportaż
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

swietne zdjęcie! jedna fotografia całkowicie wyczerpuje temat warsztatu. Nic dodać, ni ująć.
    Choć jasne, że podłogą mógłby przebiegać kot goniący mysz, pierwszy plan mogłaby zajmować pajęczyna z pająkiem pożerającym swoją*zdobycz, na ścianie mógłby wisieć krzyż [], pośrodku byłby piękny oldtimer, a mechanik byłby dwa razy grubszy i palił fajkę... i jeszcze fotograf zdążyłby to pięknie uchwycić. Tylko wtedy takie zdjęcie oglądalibyśmy na okładce National Geographic
    D810 | D800 | 2x D610 | N50 1.8 | N 10.5 2.8 | T 11-16 2.8 | N 24-70 2.8 | N 70-200 2.8 VR | 105 VR

Domyślnie

Kompozycja naprowadza wzrok na mechanika od razu, tylko ostrość jest przed nim, na skrzynce narzędziowej i to go gubi

Domyślnie

Kadr jest dobry i nie ma co szukać problemów na siłę. Ostrość tylko wygląda 'jakby to skan z kiepskiego skanera był'

X-T2 | 35/2 | 50/2 | ETRSi | 75/2.8
    radek.art.pl / facebook

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów