Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Szczyt

maniak666
    Gość

Domyślnie

Locterowe i Harbowe bardziej mi się widzą. No, ale przecież najważniejsze-kadr, jest Twój. A ten jest przedni.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ja robiłem to na maskach w NX-ie otworzyłem maskę na pierwszym stoku i na masce otworzyłem narzędzie Contrast / Brightness i suwaczkami zwiększyłem najpierw kontrast o około 20% a następnie jasność o około 10% ponieważ w NX-ie można zmieniać obszar maski jest to forma okręgu zrobiłem trzy duble i rozmieściłem je na pierwszym stoku, największy po prawej, dawa mniejsze na srodku i po lewej - wyglądało to tak jakbyś na mapie zakreślił ołówkiem okręgi w których dokonałem zmian, mało tego te okręgi za każdym razem można edytować zwiększając lub zmniejszając siłę maski (na tej masce mozna otwierać przerózne narzędzia edycji i rózne filtry jakie sa dostępne ), miesiąc temu pokazywałem ich działanie Zazie był zachwycony
    Dzięki wielkie za wskazówki. W końcu muszę popróbować innych sposobów upiększania rawów. Tak mi się wydaje, że u większej liczby osób niż tylko Zaza masz Janku Duuuże Piiiwo...

Domyślnie

Drzemie w tej fotografii naprawdę niezły potencjał - powalcz z wywoływaniem, poczyniłem ostatnio kilka podobnych ujęć tyle że z hali na stołach
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów