Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Wątek: magda_an

Domyślnie

Dla mnie 4 i 6 to mistrzostwo świata Pozostałe tez przyprawiają o dreszczyk. Pięknie rysujesz. Zazdroszczę.

Domyślnie

Ostatnie z pierwszego setu i obydwa bonusy są wybitne.

Domyślnie

Muszę powiedzieć, że od dłuższego czasu biernie obserwuję niektóre działy na forum, ale dopiero twoja sesja spowodowała we mnie chęć zarejestrowania się. Szczena mi opadła na widok tych fotografii i cały czas próbuję ją zebrać z podłogi. Jestem pod wielkim wrażeniem - tak powinny wyglądać, moim zdaniem, dobre portrety BW. To mydełko zupełnie nie przeszkadza, choć paru onanistów na pewno się krzywi. Chylę czoła!

Domyślnie

Tak, podziwiamy zdjęcia autora od dawna już i zawsze miło jak się czymś z nami dzieli. To jeden z niewielu fotografów publikujących tu klasyczne portrety z duszą.

Domyślnie

Nie wiem jak zareagowac na tak cieple slowa
    dzieki
    pozwole sobie wieczorem cos jeszcze wrzucic bo mysle ze kilka zdjec bedzie jeszcze godnych pokazania
    Road to Manila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    klasyczne portrety z duszą.
    Dokładnie.Pięknie pokazałeś modelkę,gratuluję.
    D300

Domyślnie

Mistrzucieczki...masz zboka na punkcie smoking i fotografii. Ostrości nie uświadczysz ale artyzm może i tak. Wybacz ale to tylko moje subiektywne odczucie. Zdjęcia piękne.

Domyślnie

Miło obejrzeć dobrą fotografię portretową, szczególnie w tym natłoku fotograficznego szumu przy największej popularności trywialnych kolorowych facjat

Oszczędny w słowach
    Miasto
    NY/Rzeszów

Domyślnie

gratulacje, świetne portrety

Domyślnie

to i ja się przyłączę do pochwał - w pełni zasłużonych zresztą

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów