Dla mnie 4 i 6 to mistrzostwo świata Pozostałe tez przyprawiają o dreszczyk. Pięknie rysujesz. Zazdroszczę.
Szukaj
Dla mnie 4 i 6 to mistrzostwo świata Pozostałe tez przyprawiają o dreszczyk. Pięknie rysujesz. Zazdroszczę.
Ostatnie z pierwszego setu i obydwa bonusy są wybitne.
Muszę powiedzieć, że od dłuższego czasu biernie obserwuję niektóre działy na forum, ale dopiero twoja sesja spowodowała we mnie chęć zarejestrowania się. Szczena mi opadła na widok tych fotografii i cały czas próbuję ją zebrać z podłogi. Jestem pod wielkim wrażeniem - tak powinny wyglądać, moim zdaniem, dobre portrety BW. To mydełko zupełnie nie przeszkadza, choć paru onanistów na pewno się krzywi. Chylę czoła!
Tak, podziwiamy zdjęcia autora od dawna już i zawsze miło jak się czymś z nami dzieli. To jeden z niewielu fotografów publikujących tu klasyczne portrety z duszą.
Nie wiem jak zareagowac na tak cieple slowa
dzieki
pozwole sobie wieczorem cos jeszcze wrzucic bo mysle ze kilka zdjec bedzie jeszcze godnych pokazania
Road to Manila
Mistrzucieczki...masz zboka na punkcie smoking i fotografii. Ostrości nie uświadczysz ale artyzm może i tak. Wybacz ale to tylko moje subiektywne odczucie. Zdjęcia piękne.
Miło obejrzeć dobrą fotografię portretową, szczególnie w tym natłoku fotograficznego szumu przy największej popularności trywialnych kolorowych facjat![]()
gratulacje, świetne portrety
to i ja się przyłączę do pochwał - w pełni zasłużonych zresztą
Skontaktuj się z nami