Close

Strona 38 z 46 PierwszyPierwszy ... 283637383940 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 459
    Oszczędny w słowach Awatar decmeister
    Miasto
    Kamieniec Ząbk

Domyślnie

światło jak przedstawiasz powiem szczerze miażdży już o scenkach i kadrach nie wspomnę, czekam na nowe fotki jak się pobudzi do życia przyroda

Domyślnie

Szczerze mówiąc to już się budzi :
    157

Domyślnie

151 prawie jak kot ze Shreka 154 bardzo sympatyczne-ma parcie na szkło gadzina
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Miasto
    Kamieniec Ząbk

Domyślnie

157 super, jeszcze ten szronik, w takim razie trzeba się będzie wybrać na jakieś motyle, ciekawe czy ważki już latają

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez decmeister Zobacz posta
    157 super, jeszcze ten szronik, w takim razie trzeba się będzie wybrać na jakieś motyle, ciekawe czy ważki już latają
    Dzięki, ważek jeszcze nie ma. Trzeba jeszcze miesiąc poczekać. Teraz można spotkać sporo motyli,bujanki,muchy,pszczoły przy odrobinie szczęścia skakuny

Miasto
    Kamieniec Ząbk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bulinko Zobacz posta
    Dzięki, ważek jeszcze nie ma. Trzeba jeszcze miesiąc poczekać. Teraz można spotkać sporo motyli,bujanki,muchy,pszczoły przy odrobinie szczęścia skakuny

no to już sporo, do tego dochodzi rzepak i kwitnące drzewa, brak czasu na resztę życia, dzień wypełniony

Domyślnie

158. gadzina pokazała swemu panu, czego on nie potrafi 159. ładna poza w ładnej scenerii, szkoda tylko tych jasnych plam, które dają po oczach.
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Dzięki.
    Niestety te plamy są nie do uniknięcia. W oczach gada widać blendy którymi go doświetlałem.
    Backstage

Domyślnie

Zdjęcie z języczkiem - znakomite!
    Dłuższą chwilkę szukałem jak zamocowana jest lampa w tej parasolce, zanim dotarło do mnie, że parasolka robi tylko za dyfuzor
    Trochę bloguję.

Strona 38 z 46 PierwszyPierwszy ... 283637383940 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów