Motylek wypasiony :]
Szukaj
Dzięki za odwiedziny
Teraz będe wrzucał na zmiane
Mój drugi gad Betty
56.
Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 03-01-2011 o 14:49
fajny smoczekdużo opieki wymaga taka gadzina?
co do samego zdjęcia; to nierówne światło jednak trochę przeszkadza w odbiorze![]()
Ostatnio edytowane przez Adamson ; 10-11-2010 o 16:00
Pozdrawiam
Adamson
Co do opieki, według mnie nie potrzebuje dużo opieki. Najtrudniej jest na początku, bo trzeba stworzyć odpowiednie warunki klimatyczne(temp.,wilgotność,budowa terrarium), znać podstawy diety i poczytać trochę o samym bytowaniu tych zwierząt, jakie mają przyzwyczajenie itp.
Co do zdjęcia, to efekt był raczej zamierzony, siedziałem 2h przed terra, by uwiecznić tą chwile(widziałem jak wcześniej się tak wychylała do ciepłego światła). Nie chciałem błyskać lampą, by nie stresować zwierzęcia.
Tak czy inaczej dzięki za odwiedziny i komentarz.![]()
świetne masz te zdjęcia, nie przepalają oczów i bardzo miło się je ogląda. Dla mnie bardzo przydatny wątek, bo też zaczynam z tą dziedziną fotografiiJest dużo zdjęć które mi się tutaj podobają, oczywiście nie wymienie, bo musiał bym tu jeszcze sporo napisac
![]()
Nikon d5000 sigma 120-400 18-105 vr
Zdjęcia ptaków
Fajnie się ten kiełbach mruży![]()
Przyjemne zwierzaki do hodowli. Co do jaszczurów, to generalnie myślałem już o teju, ale chyba spróbuję z kameleonami.
Nikon D69 Turbo.
To fajnie, że się podoba.Zamieszczone przez Amedos
Gekony są bardzo fajne, bardzo dużo odmian kolorystycznych i każdy znajdzie coś dla siebieZamieszczone przez Atrax
Teju jest zarąbisty, lecz w polsce chyba nie kupisz:/
Znalazłem w Niemczech do kupienia za 600 zł
Kolejna szuflada. Doświetlałem tylko srebrną blendą z obiektywu.
57.
Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 03-01-2011 o 14:49
Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 03-01-2011 o 14:50
Bielinki fajne. Szczególnie ten z 58 ma taki letni (znaczy się gorący) klimacik.
(...\/...)
Skontaktuj się z nami