Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: GPS w/przy D700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Ponieważ jest to program w Javie, może być szeroko stosowany na różnych telefonach/smartfonach i innych takich duperelach. W dodatku jest darmowy.
    2pompony,
    Czy mógłbyś sprecyzować jaki to program?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzejf Zobacz posta
    2pompony,
    Czy mógłbyś sprecyzować jaki to program?
    TrekBuddy

Domyślnie

TO program o nazwie MTK Logger Control v. 0.2.68 - mam jak widać wersję sprzed 1, ale poza wymaganą przy starcie i upierdliwą zgodą na działanie midletu (trzeba kliknąć OKeja ze 6 razy) midlet działa jak ta lala. Nawiązuje połączenie z loggerem przez Bluetooth, konfiguruje różne potrzebne w terenie rzeczy, zgrywa tracki, na żądanie kasuje pamięć (po zgraniu tracka) i ogólnie może pokazać stan pamięci i stan logowania: ile punktów zapisał, ile mu zostało wolnej pamięci, co ile zapisuje (metrów lub sekund), i tym podobne.

Na stronie midletu ( http://www.bt747.org/mobile ) widzę już, że program lekko zmienił nazwę na GPS Data Logger Software - BT747, ale to ten sam program, tylko po interfejsie widzę, że nowsza wersja. U mnie, na starej Nokii N73 sprawdza się rewelacyjnie, co mi ułatwia życie w podróżach - nei muszę wozić dodatkowych szpejostw.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurekb Zobacz posta
    TrekBuddy
    To jest program do nawigowania z komórką.
    Do synchronizacji fotek polecam GeoSetter

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów