Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie 19 Rajd Rzeszowski OS6

O rajdzie dowiedziałem się bardzo późno i nie miałem możliwości załatwienia, jakiej kolwiek akredytacji. A że bardzo chciałem taki rajd zobaczyć to wybrałem się jako widz, oczywiście z aparatem
    Od razu piszę jest to moja pierwsza styczność z tego typu fotografią.
    Ciekawy jestem opinii. No to lecimy:

Domyślnie

Nie obrażaj się ale słabiutko, powtarzające się kadry i brak dynamiki, jedynie 13 jest w miarę, ale bym jeszcze czas wydłużył

Domyślnie

Hmm. Jako cała seria faktycznie z nóg nie zwala.
    Następnym razem zwróć uwagę na czasy jakich używasz. Panoramuj! Zdjęcia wtedy są bardziej dynamiczne i ciekawe. Zdjęcie 8 jest praktycznie statyczne. Pokaż ruch. Co do kadrów się nie wypowiadam, chociaż też jakoś wybitnie ciekawe nie są.
    Sam specjalistą jakimś nie jestem i galerii nie mam na internecie ale kilkadziesiąt imprez tego typu już za mną.
    Dla siebie wybieram 5 i 6. Pomimo taśm (wiem jak to jest z nimi).
    Z ciekawości - czym robiłeś te zdjęcia?
    Pozdrawiam! Kros
    D7100 + MB-D15 | D80 + MB-D80 | 14-24/2.8G | 18-55VR | 70-300VR | 35/1.8G | 85/1.4G | SB-900 | SB-800 | 650AW | 055XPROB | 501HDV |

Domyślnie

szkoda tych taśm na ujęciach i je bym sobie darował

9 i 13 najlepsze, ale wiem że nie było łatwo coś uzyskać lepszego, bo też byłem i walczyłem z tłumem,tasmami, ochroną i technicznymi włażacymi w kadry itp., ale efekty mi wyszły conajwyżej średnie
    brak

Domyślnie

Co do jakości to koledzy się wypowiedzą bo się na tym znają.
    Ja tylko napiszę, że auta sfotografowałem w momentach najmniej interesujących, zero dynamiki i tego co tygrysy lubią najbardziej. (ale to nie forum o tym )

Uprawnienia umieszczania postów