Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Tekla

Domyślnie Tekla

Witam. Kilka luźnych, "spacerowych" pstryków Na zdjęciach Elżbieta alias Tekla. Komentarze mile widziane.

1.

2.

3.

4.

5.
    D700+grip/D200+grip T28-75/f2.8+N50/f1.8+S85/f1.4+T70-200/f.2.8+Nissin Di866+inne graty

Domyślnie

Ładnie. Na pierwszym dałbym taką samą kolorystykę jak jest na drugim. Jedyne co mnie drażni to zbyt mała GO. (Wiem, fajnie się rozmywa, ale przecież rozmywajmy z głową ) I przeostrzenie w post procesie na każdym zdjęciu.
    Sam popatrz na nr 1. Grzywka na przedzie głowy nieostra, potem ostra i znów nieostra. Nie lepiej dać f2.8-3.5? Albo się po prostu odsunąć?
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Dziękuję za komentarz.

[QUOTE]Sam popatrz na nr 1. Grzywka na przedzie głowy nieostra, potem ostra i znów nieostra. Nie lepiej dać f2.8-3.5? Albo się po prostu odsunąć?[/QUOTE
    Troszkę wtedy wiało, podejrzewam że ta ostrość/nieostrość grzywki to efekt wiatru. Zdjęcie robione na f/3.2
    D700+grip/D200+grip T28-75/f2.8+N50/f1.8+S85/f1.4+T70-200/f.2.8+Nissin Di866+inne graty

Domyślnie

A możliwe, tego nie wziąłem pod uwagę
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Uprawnienia umieszczania postów