No i jaki ten świat mały Swoją drogą to chyba też powód do zadowolenia dla moderatorów forum, że całe rodzinki śledzą co tam nowego Ja Karolinę znam od niedawna, ale jak ją poznałem to wpadła mi w obiektyw i zaproponowałem niezobowiązującą sesję , której to fragmentem się podzieliłem. Może w przyszłości będzie jeszcze jakaś sesja ( jak tylko nabiorę chwilę wolnego czasu, co się szybko nie zapowiada )
Cwicz bo Karolina to naprawde wdzieczna modelka.... skad wiem, ze jest chociaz nie mialem ani jednej sesji z nia?... a ze zwyklych pstrykow ze szkolnych imprez Oli...
A co do malego swiata to prawda!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami