Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie

bardzo ładny pion i wiem dlaczego w takich proporcjach, żal Ci było ucinać tą ciemną część góry mz. słusznie ładna jest i dodaje fotografii smaczku, też bym tak zostawił bo ładnie się komponuje z odbiciem w dolnej części kadru

sorry Marcinie ale tym razem Twoja propozycja odebrała temu zdjęciu wiele uroku, rozumiem ze jesteś zakochany w kwadracie ale nie zawsze i nie wszystko do kwadratu pasuje

Domyślnie

Pion jest OK
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Zdecydowanie za wersją źródłową, pion dodaje przestrzeni tej focie, pięknie Grzesiu.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    sorry Marcinie ale tym razem Twoja propozycja odebrała temu zdjęciu wiele uroku, rozumiem ze jesteś zakochany w kwadracie ale nie zawsze i nie wszystko do kwadratu pasuje
    Spoko. Dałem taką wersję alternatywną bo widziałem, że na DA Grześ rozmawiał o tym z Adamem . Gdybym miał to zdjęcie wrzucić w kwadrat to inaczej bym obrobił, zwłaszcza niebo tak, by ładnie zamykało kadr . Osobiście w tym wypadku też wolę pion.

Domyślnie

Elegancki motyw, oczywiście na oryginale...

Domyślnie

Pion i tylko pion!
    Bardzo ważnym elementem kompozycyjnym w tym kadrze jest pas ciemnych chmur u góry i ich piękne odbicie na dole kadru.
    Stanowi to jakby naturalne zamknięcie kadru. Ucinając jedno z powyższych to tak, jakby pozbawić faceta męskości .
    Dodam jeszcze, że bardzo podoba mi się tonacja tego zdjęcia. Taka mglisto-złota jakaś .

Domyślnie

Wyglada super, ale pewnosci nie mam bo na lapku jestem
    Jednak kadrowo mi sie bardzo podoba no i tylko pion!

Domyślnie

Klimatyczny widoczek ..dobry kolorek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów