Szukaj
3 najlepsza- świetny moment złapałeś. gratuluje przełamania bariery.
D200+słoiki
to zdjecie i tak bylo w opłakanym stanie - chociaż nie mialem zbyt wiele czasu wiec nie zależało mi jedynie na poprawnym naswietleniu "czerwonoskórego"![]()
wygodnie ci trzymac tak ta puszke ?
przeciez to mordega. rece poskrecane jak nogi psa w sytuacji intymnej.
noo i fajniepodoba sie jak pierwszy raz robiles street to efekty bardzo dobre.
Co do ochorny to normalka przyczepiaja sie wszedzie i o byle co (nawet jak sam sobie robisz zdjecie i to nie w lustrze) ja tam nawet i lubie sie z nimi klocic bo zawsze wychodzi jak sa niedouczeni i jak nie znaja przepisow nawet wlasnych obiektow ktore chronia.
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
kiedyś na flash mobie , dokladnie tam gdzie teraz stali Ci indianie, zabraliśmy im dwa mikrofony ja i kolega...
ten flash mob polegal na tym że mieliśmy jakoś w styczniu udawać w sobotę o godzinie 17:34 że świętujemy nowy rok...
no i do odliczania zabraliśmy im mikrofony ;Dten mój byl wyjątkowo niezadowolony ;P
zdjęcia fajneale musisz jeszcze trochę po pstrykać to nie jest łatwa robota ; ]
TOTALNY AMATOR with...
Nikon D50 + Nikkor 18-55/3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300/4-5.6 + Nikon SB-20
www.tordek.ovh.org <== PhotoBlog
spoko . Faktycznie trzeba miec troszke tupetu zeby sie przelamac do strzaly z 2 metrow jakiegos dziadka lub babci. Fajne fotki palac leci w prawo ale ogolnie najs ze sie przelamales,. Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami