Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

3 najlepsza- świetny moment złapałeś. gratuluje przełamania bariery.
    D200+słoiki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    przelamac sie i pstrykac ludkow ?
    oj ciężko było - dlatego na moich zdjeciach przeważają staruszkowie są wolni i zazwyczaj nawet cie nie zauważają
    d50, 18-55 DX + coolpix 4100 na zapas
    www.mielczarek.com.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loki Zobacz posta
    kurcze, jakby tak "zabrac" indininowi ten mikrofon alez to bylby klimat... szaman w betonowej dzungli...
    swietne zdjecie
    pogratulowac

to zdjecie i tak bylo w opłakanym stanie - chociaż nie mialem zbyt wiele czasu wiec nie zależało mi jedynie na poprawnym naswietleniu "czerwonoskórego"

d50, 18-55 DX + coolpix 4100 na zapas
    www.mielczarek.com.pl

Domyślnie

wygodnie ci trzymac tak ta puszke ?
    przeciez to mordega. rece poskrecane jak nogi psa w sytuacji intymnej.

Domyślnie

noo i fajnie podoba sie jak pierwszy raz robiles street to efekty bardzo dobre.

Co do ochorny to normalka przyczepiaja sie wszedzie i o byle co (nawet jak sam sobie robisz zdjecie i to nie w lustrze ) ja tam nawet i lubie sie z nimi klocic bo zawsze wychodzi jak sa niedouczeni i jak nie znaja przepisow nawet wlasnych obiektow ktore chronia.
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Smile

Cytat Zamieszczone przez Loki Zobacz posta
    kurcze, jakby tak "zabrac" indininowi ten mikrofon alez to bylby klimat...
    kiedyś na flash mobie , dokladnie tam gdzie teraz stali Ci indianie, zabraliśmy im dwa mikrofony ja i kolega...

ten flash mob polegal na tym że mieliśmy jakoś w styczniu udawać w sobotę o godzinie 17:34 że świętujemy nowy rok...
    no i do odliczania zabraliśmy im mikrofony ;D ten mój byl wyjątkowo niezadowolony ;P

zdjęcia fajne ale musisz jeszcze trochę po pstrykać to nie jest łatwa robota ; ]
    TOTALNY AMATOR with...
    Nikon D50 + Nikkor 18-55/3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300/4-5.6 + Nikon SB-20
    www.tordek.ovh.org <== PhotoBlog

Domyślnie

spoko . Faktycznie trzeba miec troszke tupetu zeby sie przelamac do strzaly z 2 metrow jakiegos dziadka lub babci . Fajne fotki palac leci w prawo ale ogolnie najs ze sie przelamales,. Pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów