Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Commando

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Commando

Witam,

zaś problem z kategorią, ale nie wymyśliłem gdzie to może bardziej pasować niż w portrecie...

Zdjęć nie traktujcie bardzo jako jednolitej całości, to raczej luźno powiązany secik
    Co do szczegółów w temacie trzymania/noszenia/posługiwania się bronią - nie bijcie, nie znamy się na tym zbytnio, więc dla speców pewnie będą jakieś mniej lub bardziej znaczące niedopatrzenia... ale nie o to przecież tu chodzi. Sesja luźno inspirowana tytułowym filmem

Jeśli ktoś zainteresowany, to trochę więcej opisu na blogu: www.s4intphoto.blogspot.com

Pozdrawiam

Zbanowany
    Miasto
    dolnośląskie

Domyślnie

fajny set, super,ze zamieszczasz exify

Domyślnie

i znowu 70-200 w akcji, zaczyna mnie prześladować to szkiełko
    fajne kadry.
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

zajebiste! jedynym mankamentem jaki mi się wydaje to nienaturalność sceny.Na 7 gość z tyłu powinien się bardziej "czaić" na wartownika. Wartownik zamiast patrzeć byle gdzie powinien choćby odpalać papierosa. Najlepsze dla mnie to 1,5 i 6

Domyślnie

Naprawdę świetny set, gratulacje
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

Super secik, ale w kwestii technicznej to chyba noże inaczej się nosi - zdjęcie oczywiście nie moje.

Domyślnie

Eeee, no super. Fajny pomysl i jeszcze lepsza realizacja!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aikidudi Zobacz posta
    jedynym mankamentem jaki mi się wydaje to nienaturalność sceny.Na 7 gość z tyłu powinien się bardziej "czaić" na wartownika. Wartownik zamiast patrzeć byle gdzie powinien choćby odpalać papierosa.
    Nie wszystko idealnie się da dograć model np pierwszy raz przed obiektywem...Jakby się bardziej czaił, niestety by niezbyt było wiadomo o co chodzi, nie z takiej odległości (próby były). Co do wartownika - no taki znudzony miał być i sobie gdzieś tam patrzeć. Na tym zdjęciu miał nawet trawke (w sensie źdźbło ) w ustach, ale nie było widać zbytnio co to i usunąłem. Z papierosem będzie w drugiej części, jeszcze nie obrobionej

Cytat Zamieszczone przez rlat Zobacz posta
    Super secik, ale w kwestii technicznej to chyba noże inaczej się nosi - zdjęcie oczywiście nie moje.
    No to też pisałem, że nie znam się zbytnio na tym dzięki, przyda się na następny raz.

Cytat Zamieszczone przez Kordian d70 Zobacz posta
    i znowu 70-200 w akcji, zaczyna mnie prześladować to szkiełko
    fajne kadry.
    Eee tam 70-200. Tu akurat tylko 6. było nim robione, a to samo (no prawie) byś miał choćby z 55-200 (f9).

Cytat Zamieszczone przez monikowska Zobacz posta
    gdzie takie bagna są ??
    fajny set
    że też się nie bał wejść do bagna, chociaż wygląda jak temrinator, nawet z anakondą by sobie poradził
    Kurde, ciężko powiedzieć gdzie to dokładnie było... za Krakowem kawałek, jak się Balicką wyjeżdża, a poźniej po jakiś chaszczach jazda... nie trafiłbym chyba drugi raz No pewnie, że się nie bał - to twardziel jest

Dzięki.
    Ostatnio edytowane przez morzon ; 05-08-2010 o 22:03

Domyślnie

gdzie takie bagna są ??

fajny set

że też się nie bał wejść do bagna, chociaż wygląda jak temrinator, nawet z anakondą by sobie poradził
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl
    Kanon fotografii to Nikon

Domyślnie

Bardzo fajnie wyszło, naprawdę jestem pod wrażeniem, aż mi się klimat z gry przypomniał
    D90

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów