miodne zdjecia co do samego uzytkowania sprzetu wymienilismy sie juz uwagami gratuluje swietna robota![]()
Szukaj
miodne zdjecia co do samego uzytkowania sprzetu wymienilismy sie juz uwagami gratuluje swietna robota![]()
Powiem tak, wryło mnie. Świetne zdjęcia, świetny set ( może ciut za dużo np. bez 2 i 5 , jeszcze mocniejszy wyraz ) ale naprawde duży szacun!!!
Pozdrawiam i gratuluje,
AMI
D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)
Zdjęcia zdecydowanie lepsze niż film, totalny wypas![]()
zdjęcia urywają... jedna mała rada na przyszłość, palec na spuście tylko przy strzelaniu![]()
Krótko - super![]()
Przepraszam, że tak powiem ale zajebiste!
Najbardziej podobają mi się kolory na 1 i 2 bo na 3-5 trochę za niebiesko, ociepliłbym je nieco na mój gust.
Raz jeszcze EXTRA! Świetny pomysł i bardzo dobra realizacja!
Hani to Nikkora ma. Swoją drogą ja też jechałem do sklepu po Tamrona, a wróciłem z Nikkorem :P na początku wydawał się ok... póki nie wziąłem tego drugiego do ręki i czar prysł
Tak, tak - już wiem
A właśnie ja koniecznie chciałem mieć takie niebieskie ;] ale co kto lubi.
Dzięki wszystkim, teraz tak jeszcze bonusowo krotki filmik bekstejdżowy - nie jest to produkcja jak u Hanibala, ale taki poglądowy
http://www.youtube.com/watch?v=q7YI_17NCfE
Pozdrawiam
Świetne zdjęcie - jasny obiektyw + umiejętne doświetlenie = zaje...fajne zdjęcia.
S4INT - bardzo fajny secikfilmowo, a to lubię
jedyne co bym dodał (nie zmienił) to troszkę narzucił jakąś dominantę kolorystyczną i trochę "pobrudził" te foty, bo są jak na taki klimat obróbkowo zbyt sterylne
poza tym very najs
3 superale widziałbym to w takim klimacie :
Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G
Skontaktuj się z nami