Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Commando

Domyślnie

miodne zdjecia co do samego uzytkowania sprzetu wymienilismy sie juz uwagami gratuluje swietna robota

Domyślnie

Powiem tak, wryło mnie. Świetne zdjęcia, świetny set ( może ciut za dużo np. bez 2 i 5 , jeszcze mocniejszy wyraz ) ale naprawde duży szacun !!!

Pozdrawiam i gratuluje,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Zdjęcia zdecydowanie lepsze niż film, totalny wypas

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Mielec/Kraków

Domyślnie

zdjęcia urywają... jedna mała rada na przyszłość, palec na spuście tylko przy strzelaniu

Domyślnie

Krótko - super

Domyślnie

Przepraszam, że tak powiem ale zajebiste!
    Najbardziej podobają mi się kolory na 1 i 2 bo na 3-5 trochę za niebiesko, ociepliłbym je nieco na mój gust.
    Raz jeszcze EXTRA! Świetny pomysł i bardzo dobra realizacja!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pershing Zobacz posta
    Na marginiesie mnie też cały czas chodzi po głowie to szkiełko, ale chyba skłonię się po budżetową wersję i zanabędę Tamiego. Oglądając zdjecia Hanibala i paru innych "wielkich" z tego forum używajacych Tamrona można się skłaniać przy wniosku, że też nieźle daje radę.
    Hani to Nikkora ma. Swoją drogą ja też jechałem do sklepu po Tamrona, a wróciłem z Nikkorem :P na początku wydawał się ok... póki nie wziąłem tego drugiego do ręki i czar prysł

Cytat Zamieszczone przez frzuru Zobacz posta
    zdjęcia urywają... jedna mała rada na przyszłość, palec na spuście tylko przy strzelaniu
    Tak, tak - już wiem

Cytat Zamieszczone przez moonrage Zobacz posta
    Najbardziej podobają mi się kolory na 1 i 2 bo na 3-5 trochę za niebiesko, ociepliłbym je nieco na mój gust.
    A właśnie ja koniecznie chciałem mieć takie niebieskie ;] ale co kto lubi.

Dzięki wszystkim, teraz tak jeszcze bonusowo krotki filmik bekstejdżowy - nie jest to produkcja jak u Hanibala, ale taki poglądowy

http://www.youtube.com/watch?v=q7YI_17NCfE

Pozdrawiam

Domyślnie

Świetne zdjęcie - jasny obiektyw + umiejętne doświetlenie = zaje...fajne zdjęcia.

Domyślnie

S4INT - bardzo fajny secik filmowo, a to lubię jedyne co bym dodał (nie zmienił) to troszkę narzucił jakąś dominantę kolorystyczną i trochę "pobrudził" te foty, bo są jak na taki klimat obróbkowo zbyt sterylne poza tym very najs

Domyślnie

3 super ale widziałbym to w takim klimacie :
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów