Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Transmiter danych do aparatu

Witam,

Proszę o pomoc w temacie bezprzewodowej transmisji danych.

Moje pytanie jest takie: czy jest inna możliwość transmisji niż NIKON WT-4 gdzie zasięg to tylko kilkaset metrów ?
    Taki sposób który nie jest ograniczony zasięgiem urządzenia (satelitarny itp.) ?
    Fx

Domyślnie

Kolego, nie wiem co brales, ale odstaw to swinstwo.
    Ostatnio edytowane przez R ; 05-08-2010 o 14:22

Domyślnie

nie bądź burak, tylko pomóż jeśli umiesz.

Urządzenie, technika sposób etc. o lepszym zasięgu (nieograniczonym) niż WT-4
    Fx

Domyślnie

nie wiem czy wymyślono coś innego niż lapek czy tam netbook z dostępem do netu...ja korzystam tylko z takiego rozwiązania. I tak sobie myślę, że cokolwiek by to ewentualnie nie było i tak musiałoby się opierać na istniejącej sieci gsm, więc pewnie do następnej rewolucji komunikacyjnej pozostanie ten lapek

Domyślnie

WT4 przy pasku w plecaku netbook z modemem 3G i jakiś soft do synchronizacji ze światem, np. Dropbox.

Domyślnie

Czyli można zrobić taki motyw ? WT4 laptop z netem i automatyczne przegrywanie na ftp ?

Czy już z tego korzystaliście, czy tylko podajecie pomysł do sprawdzenia ?
    Fx

Rozmowny Awatar dzejms
    Miasto
    Nie ma takiego miasta Londyn...jest Lądek...Lądek Zdrój

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skoras Zobacz posta
    WT4 przy pasku w plecaku netbook z modemem 3G i jakiś soft do synchronizacji ze światem, np. Dropbox.
    Ew. Lightroom na netbooku (tryb tethering), modem 3G + Dropbox. W lightroomie jako folder docelowy podajesz folder Dropboxa i fotki leca w swiat.
    Stopka sropka... wybitnie niekomercyjna.

Domyślnie

zadna odpowiedz (poza moja oczywiscie ) do tej pory nie jest na temat. przypominam ze fragment pytania brzmi:

czy jest inna możliwość transmisji niż NIKON WT-4 [...] Taki sposób który nie jest ograniczony zasięgiem urządzenia (satelitarny itp.) ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GrzesiekH Zobacz posta
    Czyli można zrobić taki motyw ? WT4 laptop z netem i automatyczne przegrywanie na ftp ? (...)

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    zadna odpowiedz (poza moja oczywiscie ) do tej pory nie jest na temat. przypominam ze fragment pytania brzmi:

czy jest inna możliwość transmisji niż NIKON WT-4 [...] Taki sposób który nie jest ograniczony zasięgiem urządzenia (satelitarny itp.) ?
    Pytanie sformułowałem tak ponieważ, nie wiedziałem o możliwości transmisji poprzez wt4-laptop-net-ftp
    o której piszą Panowie powyżej.

Natomiast ty kolego R... szkoda się odnosić do tego co "piszesz"

Dzięki wszystkim za podpowiedzi - spróbuję w ten sposób rozwiązać tę kwestię
    Fx

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów