Lewo oko, prawa ręka, a noga - w skoku w dal, zawsze odbijałem się z lewej, ale kopię prawą![]()
Szukaj
Lewo oko, prawa ręka, a noga - w skoku w dal, zawsze odbijałem się z lewej, ale kopię prawą![]()
Ciekawy wątek się robi, taki prosty a taki oblegany będzie ... szkoda, że nie była załączona ankieta (a może jakiś moderator doklei?).
Prawe oko, prawa ręka, prawa noga![]()
Był wątek na ten temat, fotografuję korzystając z lewego oka, jestem praworęczny, strzelałem z odwrotnej pozycji celujac lewym okiem.
SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2
wątek numer sto pięć tysięcy ósmy o tym samym - może lepiej odkopać ostatni taki sam i wówczas dopisać co kto którym okiem, ręką, nogą, płucem robi?wyniki z większej próbki będą bardziej miarodajne
szkoda, że to już nie to samo forum...
a JA fotografuję zawsze w marszu. co krok: links, rechts, links, rechts !!!
prawe oko, prawa ręka, a noga to nie wiem bo jak na desce to prawa z tylu a poza deska wszystko prawa pierwsza![]()
x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
www.ma-foto.pl
ja kadry poziome lewym okiem a pionowe prawym
Przy kadrach pionowych lewym okiem staram się kontrolować otoczenie. Czasami nawet nie zamykam ani jednego oka( przy pionach) i tylko "przełączam się" z lewego na prawy i odwrotnie.![]()
Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120
no to ja też prawe
myślałam, że wszyscy lewe, uff co za ulga że się jednak myliłam
a jak mocno wystawiacie łokieć ?? na zdjęciach z backstage'u mam wrażenie że mój zbyt idzie do góry![]()
Skontaktuj się z nami