Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem forum jak i świeżakiem w dziedzinie fotografii.
Pozdrawiam wszystkich
Szukaj
Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem forum jak i świeżakiem w dziedzinie fotografii.
Pozdrawiam wszystkich
Hm, brak w sumie jakegos głownego tematu, punktu zaczepienia. Moim zdanie za duzo góry, a jesli chodzi o kadrowanie to za centralnie. Ale ze to sa poczatki to mozna to zrozumiec. Potrzeba duzo czasu i sił zeby ogarnac to wszystko na jakis przyzwoity poziom. Ja w rewie bywam bardzo czesto na zachodach i ciezko tam zrobic dobre zdjecie.
Fotografia prasowa, sportowa, reportaże.
http://press-shots.blogspot.com/
Nikon D500, D300s, D80, F65, T 70-300, T 17-50 f/2.8, N 50 f/1.8, S10-20, SB 900, YN 587
No Rewa ogólnie nie jest szałowa... No ale jest przynajmniej bliskoDziękuję za podpowiedź. Widzę, że też Trójmiasto
![]()
Pozdrawiam
Mi się podoba. Mogłes jedynie poczekać aż ta para w łódce na pierwszym planie odpłynie w inne miejsce. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
miło to czytaćFakt - mogłem poczekać. Muszę zwracać na takie rzeczy uwagę... Pozdrawiam
Moim zdaniem kadr trochę mało zdecydowany jest.
Zbyt dużo i zbyt mało zarazem w nim pokazane. Na dole zbyt tłoczno jest, a na górze zbyt mało się dzieje, aby jej tyle pokazywać. Myślę, że skupienie się na jednej fajnej łajbie i odpowiednim kawałku nieba dałoby zdecydowanie lepszy efekt.
Czyli dłuższa ogniskowa i po bólu.
Jest OK...ciekawy kadr i coś się dzieje. Nie zgadzam się z ani jednym zarzutem ww. Jedyna uwaga, to plamka na kutrem z lewej![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Skontaktuj się z nami