Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Zielono mi...

Domyślnie Zielono mi...

[regulamin pkt 10a ]

Domyślnie

Powiedziałby, że jest w miarę poprawnie. Brakuje tylko magii jakiej dostarczyłaby np mgła .

Domyślnie

Za Marcinem. Ot pstryk. Nie ma tu nic niezwykłego. Łąka, las, niebo. Ani fajnego światełka ani czegokolwiek co przyciągnie wzrok.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

bardzo zwykłe zdjęcie...chyba nie ma się czym chwalić...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

[QUOTE=Pienia;2018398]bardzo zwykłe zdjęcie...chyba nie ma się czym chwalić...[/QUO

Mam wielką ochotę zobaczyć TWOJE NIEZWYKŁE ZDJĘCIA!!!!!!!!!!!
    Czekam z niecierpliwością, może się czegoś nauczę od koleżanki
    [regulamin pkt 10a ]

Domyślnie

Zalecam przed publikacja w necie przekonwertowac zdjecie z AdobeRGB do sRGB. Bedzie miało lepsze kolory
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    Zalecam przed publikacja w necie przekonwertowac zdjecie z AdobeRGB do sRGB. Bedzie miało lepsze kolory
    Dziękuję za podpowiedź
    [regulamin pkt 10a ]

Domyślnie

Mi się podoba kadr właśnie , ładnie uchwycone te kałuże miedzy dwoma dużymi drzewami . Wszystko zamyka się w ładnym trójkącie a żółte kwiatki dodają życia lace .
    Na brak dobrego światła nie ma co narzekać bo widać ze było robione w pochmurny dzień a fotografia w takie dni możne nie powala na kolana ale mz ma właśnie swój urok .
    Ładne zdjęcie łąki w pochmurny dzień .

Domyślnie

Zieleni w tym kadrze na pewno nie brakuje .
    Jednak brakuje jakiegoś bardziej zdecydowanego, atrakcyjniejszego motywu. No bo przecież jakiś tam jest w postaci mini bajorka.
    Myślę, że jakbyś tak miała piękne niebo z białymi "barankami", odbiór tej foty byłby zupełnie inny .

Domyślnie

Kobiety...pax...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów