Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 42 z 42

Wątek: Top grotmasztu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    "Muszę powiedzieć, że dość specyficzne masz pojęcie "artyzmu", które MZ niczym się nie różni od dość ogólnie pojętej tandety. "

Czytamy ze zrozumieniem, prawda...?
    Kilka postow temu autor wyrazil swoja opinie takimi slowami:

""Super-prace", "pseudo-mistyczne", "dorabiam ideologię", "artyzm" - ja tak gdzieś napisałem o swoich zdjęciach?"
    Odnosisz się drogi kolego Seeker do moich słów ale chyba coś nie zrozumiałeś moich intencji bądź opacznie je odebrałeś jako skierowane do Ciebie. Ja piszę do autora wątku i autora tegoż innowacyjnego zdjęcia zawartego w jakże wymownym i wszystkomówiącym tytule...

Domyślnie

"Odnosisz się drogi kolego Seeker do moich słów ale chyba coś nie zrozumiałeś moich intencji bądź opacznie je odebrałeś jako skierowane do Ciebie."

Raczej nie
    Traktuje to dosc swobodnie. Top grotmasztu brzmi bardziej medialnie od slupa z drutami
    i nie dziwie sie autorowi, ze uzyl takiego okreslenia w tytule. Taka byla wizja autora
    i szanuje ja, dopoki nikomu (szczegolnie personalnie) nie ubliza.
    Nie wmawiajmy autorowi, ze jest wielbladem. I to wszystko

Osobiscie nie uwazam powyzszego zdjecia za arcydzielo, lecz jednoczesnie nie odbieram
    autorowi prawa do takich pomyslow. Wszystkiego trzeba sprobowac, zeby swiadomie wybierac.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów