Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: Top grotmasztu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    I uważasz, że szybka ocena jest jedynie słuszna? Tak jak "Dobry Indianin to martwy Indianin"?
    "Super-prace", "pseudo-mistyczne", "dorabiam ideologię", "artyzm" - ja tak gdzieś napisałem o swoich zdjęciach? A nie Ty przypadkiem, na szybko?
    A ja słyszałem takie przysłowie, że "Pierwsza myśl jest zawsze najlepsza i najtrafniejsza" - słyszałeś ?

EDIT: no i ewidentnie silisz się żeby przekazać coś tymi zdjęciami, ale kurde co, weź choć raz wytłumacz o co CI chodziło w choć jednym zdjęciu, wtedy może się zastanowie, poprzyglądam
    Ostatnio edytowane przez Locter ; 06-08-2010 o 01:28

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Tak widzisz top grotmasztu? Czekam na zęze w Twoim wykonaniu
    Jeśli będzie, to nie omieszkam Ci zadedykować.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    A ja słyszałem takie przysłowie, że "Pierwsza myśl jest zawsze najlepsza i najtrafniejsza" - słyszałeś ?
    Dobrze, przyznaję, jesteś szybszy ode mnie. Czy teraz jest OK?

EDIT: Ja się nie silę, to Ty i inni silicie się na interpretację. A to są tylko obrazki...
    Ostatnio edytowane przez wpkx ; 06-08-2010 o 01:33
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Czytaj edita w poprzednim poście

Domyślnie

Nie przejmuj się, żyjesz w kraju będącym wzorem tolerancji i szacunku dla dowolnych
    form odmienności, a o zaszufladkowaniu, to nawet nikt nie słyszal...
    Powinieneś się cieszyc
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Nie przejmuj się, żyjesz w kraju będącym wzorem tolerancji i szacunku dla dowolnych
    form odmienności, a o zaszufladkowaniu, to nawet nikt nie słyszal...
    Powinieneś się cieszyc
    Ciesz się ciesz Tutaj jest burzliwa dyskusja. A wyobraź sobie, co by się z Tobą stało, gdybyś pokazał to zdjęcie pod pałacem prezydenckim. Dopatrzyliby się od razu karykatury krzyża (bo przecież kątów prostych nie ma) i.... hmm... Aż strach się bać

Patrzę na tytuł, myślę: "będzie jakaś zgrabna żaglóweczka, albo może morze i tęgi żaglowiec". A tu latarnia
    Pozdrawiam, Kamil
    Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaeF Zobacz posta
    Ciesz się ciesz Tutaj jest burzliwa dyskusja. A wyobraź sobie, co by się z Tobą stało, gdybyś pokazał to zdjęcie pod pałacem prezydenckim. Dopatrzyliby się od razu karykatury krzyża (bo przecież kątów prostych nie ma) i.... hmm... Aż strach się bać

Patrzę na tytuł, myślę: "będzie jakaś zgrabna żaglóweczka, albo może morze i tęgi żaglowiec". A tu latarnia
    No to Wasze zdrowie, akurat "Lechem".
    Zimnym...
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Muszę powiedzieć, że dość specyficzne masz pojęcie "artyzmu", które MZ niczym się nie różni od dość ogólnie pojętej tandety. Tyle, że być może Twórca wie lepiej a gawiedź ciemna i nie otwarta na "nowości". Zazdroszczę Ci jednego...popularności wątków. A może o to właśnie chodzi?

Domyślnie

"Muszę powiedzieć, że dość specyficzne masz pojęcie "artyzmu", które MZ niczym się nie różni od dość ogólnie pojętej tandety. "

Czytamy ze zrozumieniem, prawda...?
    Kilka postow temu autor wyrazil swoja opinie takimi slowami:

""Super-prace", "pseudo-mistyczne", "dorabiam ideologię", "artyzm" - ja tak gdzieś napisałem o swoich zdjęciach?"
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

No to Wasze zdrowie, akurat "Lechem".
    Zimnym...
    No Lecha to dzis nie mam ale chyba Budweiser tez moze byc W koncu z rodziny zimnych Leszkow.....
    A zdjecie, coz kolego nie podoba mi sie i wciaz sie dziwie, skad tyle tych komentarzy

EDIT:

EDIT: Ja się nie silę, to Ty i inni silicie się na interpretację. A to są tylko obrazki...
    No tak tutaj jest wytlumaczenie Na digart.pl mial bys topowe foty bo tutaj ludzie sa zbyt swiadomi!
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 06-08-2010 o 03:06

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów