Dobry zestaw
Szukaj
Bardzo fajne zdjęcia, niestety umacniają mnie w przekonaniu, że mieszkam w kraju pełnym oszołomów.
Bardzo dobre zdjęcia. Pokazują emocje, które miały miejsce w Warszawie. Szczególnie zdjęcie nr. 6 gdzie dwie osoby po bokach kierują uwagę do centrum kadru.
Ostatnio edytowane przez MartinGrey ; 06-08-2010 o 23:00
Zdjęcie nr 6 jest bdb. Podoba mi się!
Blog
burkinafaso: tzn. "mówi wszystko", to co to jest, to "wszystko" ? Bo JA nie bardzo zrozumiałem to, co napisałeś (chociaż intencji się domyśliłem) ...
psychopulse i kordian: tzn z czego śmieje się cały świat ? Tzn kto jest oszołomem ?
Czy jeżeli ktoś np. zniszczy nagrobek waszej rodziny, to nie będziecie oburzeni, żeby czasem ktoś o was nie powiedział, że jesteście "oszołomami" ?! Albo żeby, nie daj Boże, ktoś z was się "nie śmiał" ?
Myślicie że cały świat już jest taki "nowoczesny", że pozwala na swoje symbole rzygać i pluć ? Spróbujcie w innych państwach świata zrobić coś nie tak z ich symbolami ... zróbcie to, mądrale, w USA< Francji, UK, Niemczech, Norwegii, Holandii ...
Zapewniam was, że się zdziwicie, jak wielką wagę ludzie przywiązują do symboli ... WSZĘDZIE ...
I nie wykorzystujcie tego forum do naśmiewania się z części Polaków ... to forum FOTOGRAFICZNE, a nie prześmiewcze ...
Możecie komentować jakość reportażu ... a wasze emocje niech zamilkną ...
Jak tu się robi "ignore user mode on"?
sory za OT ale mnie trzęsie na widok tego co sie tam dzieję,
UBoot, a czy przeniesienie krzyża do kościoła to jest rzyganie na niego itp?
Ci co szanuja krzyż to sie do niego modlą, czy to w kościele, czy do krzyża na ścianie nad łóżkiem.
Ci krzykacze sami siebie tam obrzyguja tym co robia. Chorzy ludzie.
mode on, jak najbardzej.
a co do zdjęc,
podobaja się, mają emocję.
48ProjectBlog[/CENTER]
krzyzne - ja tylko zrównałem obie strony konfliktu (o obydwu można powiedzieć "oszołomy" i "ośmieszają Polskę" i żadna nawet o milimetr nie jest lepsza czy gorsza) oraz stwierdziłem, że to forum nie jest miejscem na takie dyskusje ...
p.s. co to znaczy "mode on" lub "ignore user mode on" ?
To się robi tak:
Dzięki![]()
Skontaktuj się z nami