Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Asia

senter
    Gość

Domyślnie Asia

Bry. Obserwowałem to forum od pewnego czasu w celu nauki. Aparat własny mam tylko dosyć stary kompakt i w planach na wrzesień kupno używanego D80, lub jeżeli się trafi jakaś bardzo rzadka okazja, to może wystarczy na D90. Zdjęcia były robione aparatem męża kuzynki Chcę najzwyczajniej pokazać to, czego się nauczyłem i żebyście pokazali nad czym muszę jeszcze pracować. Bo nauka w teorii a w praktyce to zupełnie różne rzeczy.

1.

2.

3.

Domyślnie

1 - odsaturowane kolory i kadrowanie są wg mnie na minus. Ściąłeś jej pół głowy...
    2 - kolory znowu jakieś takie dziwne, poza tym kadrowanie znowu takie bylejakie. Zdjęcie głowy, a nie portret. No i ta ręka, która pojawia się nie wiadomo skąd.
    3 - wg mnie najlepsza z nich wszystkich, kolory już cieplejsze, ale dalej wydaje się, że grzebałeś w saturacji. Ostrość powinna być na obu oczach, a rozmywa się już na prawym.

Pooglądaj sobie zdjęcia innych, przeanalizuj swoje. Wyciągnij wnioski i pokaż coś innego
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Jak na pierwszy raz, nieźle.

Uprawnienia umieszczania postów