Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Xxx

Domyślnie

Jedynka znośna (ale taka sobie), dwójka na nie.

Domyślnie

No to ja się nie zgodzę... Oba ładne Pasuje mi to BW !
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

1 mi się widzi. Podoba mi się miękkie oświetlenie twarzy, spojrzenie itd. Aczkolwiek kadrowałbym ciaśniej, aby twarz zajmowałą większą powierzchnię. No i nie byłoby tej czarnej plamy po prawej.
    2 nie - przede wszystkim jakaś taka niewyraźna (może kwestia obróbki) - jakby strzelona kompaktem... Wiem, że tło jest rozmyte "niekompaktowo", ale pierwszy plan, modelka, nie jest wyraźna - no nie umiem lepiej opisać swoich odczuć.
    Pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

Jak dla mnie to na jedynce nie potrzebna jest prawa strona zdjęcia która i tak nic nie wnosi a odwraca uwagę. Na 2 jakoś za duży kontrast jak dla mnie i wolałbym jak by patrzyła albo na wprost ewentualnie delikatniej w prawo (jej prawo) ewentualnie zostawić tak jak teraz i dać więcej z lewej strony zdjęcia.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Oba zdjęcia fajne. Mocne kontrasty dodają charakteru 2 zdjęciu i zupełnie nieistotne czym było strzelone...
    Co do kadru, to rzeczywiscie, jak ktoś już zauważył, więcej lewej strony i będzie jeszcze lepiej, nawet gdyby wyszedł z tego kadr centralny.

Uprawnienia umieszczania postów