Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Ziemia

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Dzieki Maciej. Bardziej naturalnie to wyglada. Jak widze spartolilem gdzies kolory. Sznureczkiem i moim cieniem ladnie sie zajales Lodke zciemnialem nawet a nie wyciagalem. Ten miodny, nasycony i g... kolor wylazl jednak w mojej wersji. Nie mialem sRGB a chyba Adobe (chyba). Powinno wypasc odwrotnie. Czyli nie nasycone. Mam juz ok. mysle. Dzieki. Pozdrawiam. Jak ma ktos ochote to jak Maciej prosze w watku a nie klopotliwy link

Domyślnie

Mam i ja, co prawda uchlastałem niebo i zostawiłem Twój cień, ale kolory widziałbym jakoś tak:

Ostatnio edytowane przez Nikonozaur ; 03-08-2010 o 17:32 Powód: zamiana foty
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Dla mnie to tak, ale tak swoja droga to wiele nie trzeba robic przy tym zdjeciu.

Domyślnie

Kadr tez ciekawa propozycja. Troche widze mdlawe. Tylko czy ja dobrze to widze?
    Ocieplacie z pewnoscia o 1000K. Fotka z maja 8 rano czasu greenwich. Matryca swoje rysuje wiem. Jednak tamte warunki ciemnych gor za plecami i niebieskiego dopiero co rozswietlajacego otoczenie nieba w takich barwach powoduje inna cieplote. Bardziej zimną. Trudno uwierzyc, ale masz czasem niebiesko miedzy oczami. Zbytnio ociepliles mz. A ja pojechalem jeszcze bardziej Dzieki.

To nie dzial w trakcie obrobki lecz na moja prosbe. Sorry.

Domyślnie

Dzieki Michal. No wlasnie. Nie trzeba. Zlota godzina tamtej pory Popierdzielilem jednak profile Cos mi nie pasowalo. Borregardowi dam dzis chyba wolne
    Ps: Twoja wersje widze najbardziej zblizona zastanej rzeczywistosci.
    Ostatnio edytowane przez GUINNESSts ; 03-08-2010 o 17:31

Domyślnie

Zamieniłem na nieco jaśniejsze.....
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Zamieniłem na nieco jaśniejsze.....
    Ok. Dzieki za starania. Troche zabawy i nauki dla nas przy okazji Jednak ciagle bylo zimniej. Nie byles wiec...
    Jeszcze zaczekajmy na Martineza. Jestem ciekaw jak mu pojdzie wyciaganie z cieni. Chyba, ze rzuca slowa na klawiaturę

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów