Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43
    Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Przed TV siedzę (czasem), pies podarł mi (suszący się) szlafrok, słoneczniku nie znoszę. Łapię się na te kryteria czy nie? Ale "Czarny sport" Martynkina przeczytałem wiele razy.
    Slonecznik - kogo? czego? - slonecznika

Domyślnie

sukces na miare mistrzostwa swiata w polykaniu wykalaczek... co to w ogole za sport...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    sukces na miare mistrzostwa swiata w polykaniu wykalaczek... co to w ogole za sport...
    TAKI

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gregi69 Zobacz posta
    Wymieniles kraje, ktorych zawodnicy w tym startuja. Nijak sie to ma jednak do zainteresowania tym sportem na calym swiecie. Dla mnie zuzel mozna porownac z np. krykietem, choc wydaje mi sie, ze krykiet ma zdecydowanie wiecej kibicow. Niestety, ale prawda jest taka, ze otwierajac jutrzejsze gazety na swiecie, prawie w kazdej znajdziesz opis dzisiejszego GP Wegier, a nie Mistrzostw Swiata na zuzlu.
    Jest godzina 12:24, a do tej pory o tym mistrzostwie słyszałem 3 razy w radiu i czytałem artykuły na portalach (tak, tak, te wytłuszczone nagłówki na pierwszych stronach na samej górze). Z kolei o GP w radiu nie słyszałem (w tych samych wiadomościach).

Zauważamy po prostu to co chcemy widzieć. Osobiście nie wiem czy lubię żużel, bo nigdy się tym nie zainteresowałem, ani nie oglądałem w TV czy na żywo. Za to potrafię się cieszyć z każdego sukcesu Polaków gdziekolwiek by on nie był.

Ps.
    Pewnie Mistrzostwa Europy w lekkoatletyce też są niszowe? A Polska jest beznadziejna, bo ma tylko 2 złote medale, 2 srebrne medale i 5 brązowych?
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 02-08-2010 o 13:41 Powód: pis. (polaków--->Polaków)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    hehehehe... ok, pozdrawiam również wszystkie miasta "żużlowe"
    Niezłym fanem musisz być Golloba, skoro nick i avatar na jego "cześć"
    no ja na żużel chodziłem do niedawna tylko dla Tomka, poznałem go bliżej jak zacząłem robić zdjęcia (jakieś 4 lata temu) i tak jakoś utrzymujemy kontakt, bardzo w porządku gość - ba, nawet raz podwiózł mnie swoim BMW 7 (!) ;D i zawsze chętnie pozuje do zdjęć choć nie jest tak medialny jak Andreas
    D850 | D700 | Z6 III | Z5 II | Zfc | N20/1,8G ED | N35/1,8G ED | N28-300VR | N70-200/2,8E FL VR | N200-500/5,6E VR | N400/2,8E FL VR | N600/4E FL VR | TC x1,4 III | TCx2,0 III | Z12-28 PZ VR | Z16-50 VR | Z17-28 | Z24/1,7 | Z28/2,8 | Z40/2 | Z24-200VR | Z105/2,8VR | Z180-600VR | FTZ II | SB-300 | SB-700 | SB-910 | 4 nogi Manfrotto + 498RC4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    potrafię się cieszyć z każdego sukcesu polaków
    To jeszcze ładnie pisz "Polaków" z wielkiej litery.

Cytat Zamieszczone przez Photoartbox Zobacz posta
    Slonecznik - kogo? czego? - slonecznika
    Masz rację, źle napisałem.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tgollob_jamessuchar Zobacz posta
    no ja na żużel chodziłem do niedawna tylko dla Tomka, poznałem go bliżej jak zacząłem robić zdjęcia (jakieś 4 lata temu) i tak jakoś utrzymujemy kontakt, bardzo w porządku gość - ba, nawet raz podwiózł mnie swoim BMW 7 (!) ;D i zawsze chętnie pozuje do zdjęć choć nie jest tak medialny jak Andreas
    Pozuje chętnie do zdjęć? Chyba znam innego "Golloba". Ale ok, na tym zakończmy rozmowę o tym zawodniku

Domyślnie

Pozuje chętnie do zdjęć? Chyba znam innego "Golloba". Ale ok, na tym zakończmy rozmowę o tym zawodniku
    nie miałem z nim nigdy problemów ;D wystarczy, że wychylę się zza body i gdy złapiemy kontakt wzrokowy, jest dobrze heh, nawet można pogadać, żeby na treningu zrobił parę rzeczy "pod zdjęcia"
    możemy cały wątek założyć, żeby nie "off topować" ;D
    D850 | D700 | Z6 III | Z5 II | Zfc | N20/1,8G ED | N35/1,8G ED | N28-300VR | N70-200/2,8E FL VR | N200-500/5,6E VR | N400/2,8E FL VR | N600/4E FL VR | TC x1,4 III | TCx2,0 III | Z12-28 PZ VR | Z16-50 VR | Z17-28 | Z24/1,7 | Z28/2,8 | Z40/2 | Z24-200VR | Z105/2,8VR | Z180-600VR | FTZ II | SB-300 | SB-700 | SB-910 | 4 nogi Manfrotto + 498RC4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta

Zauważamy po prostu to co chcemy widzieć. Osobiście nie wiem czy lubię żużel, bo nigdy się tym nie zainteresowałem, ani nie oglądałem w TV czy na żywo. Za to potrafię się cieszyć z każdego sukcesu polaków gdziekolwiek by on nie był.
    Ja też się cieszę zawsze z sukcesów rodaków. Ale nie wszyscy mają w zwyczaju informowania całego otoczenie o swojej radości. Przyjmują sukces do wiadomości ze stwierdzeniem oby takich więcej.

Byłem w USA podczas Olimpiady w Atenach. USA zdobyły 103 medale. Zapytałem się znajomego, czy cieszy się z wyniku ich reprezentacji. A on, że słyszał o tym, ale to standard, że zdobyli najwięcej medali i nikt się tym nie ekscytuje, bo właśnie są w połowie rozgrywek ligi "bejsbolowej", a dla nich to ważniejsze niż olimpiada. Dlatego mecze są na żywo, a z zawodów olimpijskich krótkie retransmisje w godzinach najmniejszej oglądalności.

Domyślnie

Było sobie w "nicku" wpisać "tgollob", to może nie miałbyś problemów. Ale Ty musiałeś "prz3mo", to teraz masz.
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów