Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43
    Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gregi69 Zobacz posta
    Taa, my zawsze jestesmy mistrzami w sportach niszowych, bo kto tak naprawde poza Polska sie tym interesuje?
    Niemniej, gratulacje!
    Taki sam niszowy jak formuła 1...Anglia, Australia, USA, Rosja, Czechy, Dania, Szwecja...wymieniłem tylko kraje z czołówki
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Mississauga, Ontario

Domyślnie

Wymieniles kraje, ktorych zawodnicy w tym startuja. Nijak sie to ma jednak do zainteresowania tym sportem na calym swiecie. Dla mnie zuzel mozna porownac z np. krykietem, choc wydaje mi sie, ze krykiet ma zdecydowanie wiecej kibicow. Niestety, ale prawda jest taka, ze otwierajac jutrzejsze gazety na swiecie, prawie w kazdej znajdziesz opis dzisiejszego GP Wegier, a nie Mistrzostw Swiata na zuzlu.

Domyślnie

Sądząc ludzi po niektórych wypowiedziach,to nawet kiełbasa zwyczajna jest rarytasem.
    Blog

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sabvel Zobacz posta
    Sądząc ludzi po niektórych wypowiedziach,to nawet kiełbasa zwyczajna jest rarytasem.
    Sorki, ale nie rozumiem...
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

To jakas skomplikowana metafora, bo tez nie rozumiem...
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Najgorsze,że ja też nie łapię o co chodzi a uwielbiam żużel
    Blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gregi69 Zobacz posta
    Taa, my zawsze jestesmy mistrzami w sportach niszowych, bo kto tak naprawde poza Polska sie tym interesuje?
    Niemniej, gratulacje!
    Milion razy lepiej być mistrzami świata w mniej popularnym sporcie od np. piłki nożnej (w Polsce raczej kopanej) niż podniecać się i od dawna łudzić, że nasi "kopacze" w końcu coś "ukopią".
    Generalnie proponuję tym, którzy uważają żużel za "gorszy" sport wybrać się choć raz na dobre zawody żużlowe, bo z doświadczenia wiem, że najwięcej do powiedzenia oczywiście mają osoby, które żużel znają z TV. A jest to jeden z tych sportów, który trzeba poczuć na żywo, a nie siedząc przed TV w kapciach, podartym szlafroku, dłubiąc słonecznik.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    siedząc przed TV w kapciach, podartym szlafroku, dłubiąc słonecznik.
    Przed TV siedzę (czasem), pies podarł mi (suszący się) szlafrok, słoneczniku nie znoszę. Łapię się na te kryteria czy nie? Ale "Czarny sport" Martynkina przeczytałem wiele razy.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

A Kantor i Losiak są młodzieżowymi mistrzami świata w siatkówce plażowej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Przed TV siedzę (czasem), pies podarł mi (suszący się) szlafrok, słoneczniku nie znoszę. Łapię się na te kryteria czy nie? Ale "Czarny sport" Martynkina przeczytałem wiele razy.
    Na żużlu kiedyś byłeś? Specyficzny zapach znasz? Szprycą po oczach dostałeś? Ryk silników zagłuszył Ci myśli? Gęsią skórkę miałeś jak Twoi faworyci wygrali mecz dopiero w 15-tym biegu?
    Odpowiedz, a powiem Ci kim jesteś

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów