Close

Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 107

Domyślnie

jak by była następna tura to też jestem chętny (na te czarne seksowne )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malibu Zobacz posta
    jak by była następna tura to też jestem chętny (na te czarne seksowne )
    Ja przegapiłem pierwsze rozdanie, więc teraz muszę przypilnować tematu- cały czas czekam na PW od shaddixx'a.
    Z6III_10_10-Fisheye_14-30_15-Shift_24-120_26_28-75_45_50_105_100-400_180-600_TC2.0_DJI

Domyślnie

ja też chyba coś przegapiłam... a jestem zainteresowana.

Domyślnie

jak zacząłem to dokończę

Struś, Przemo i malibu wraz ze mną będą mieli już swoje komplety. Jutro idę je kupić w sklepie na nowym świecie w warszawie więc względnie blisko.

Teraz widzę że są kolejne dwie osoby, można zrobić tutaj kolejkę. Jak się zbierzecie, podam wam mój numer konta i zrobię taki sam manewr jak za pierwsza turą.

Kolorki ustalcie sobie najlepiej na PW a mi podeślijcie zbiorczą informację komu jakie kolory wraz z adresami. W przelewach proszę podajcie swoje nicki z Forum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaddixx Zobacz posta
    jak zacząłem to dokończę

Struś, Przemo i malibu wraz ze mną będą mieli już swoje komplety. Jutro idę je kupić w sklepie na nowym świecie w warszawie więc względnie blisko.

Teraz widzę że są kolejne dwie osoby, można zrobić tutaj kolejkę. Jak się zbierzecie, podam wam mój numer konta i zrobię taki sam manewr jak za pierwsza turą.

Kolorki ustalcie sobie najlepiej na PW a mi podeślijcie zbiorczą informację komu jakie kolory wraz z adresami. W przelewach proszę podajcie swoje nicki z Forum.
    Ja już pisalem Ci na pw, wezmę ciemno-niebieskie

Domyślnie

wszystko mam rozpisane kto i jakie kolory, bez obaw

Dzisiaj nie zdążę wysłać bo wyjeżdżam, mogę to zrobić w poniedziałek? Pytanie do głównych zainteresowanych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaddixx Zobacz posta
    tak dla wglądu
    piękne !!!
    Z6III_10_10-Fisheye_14-30_15-Shift_24-120_26_28-75_45_50_105_100-400_180-600_TC2.0_DJI

Domyślnie

ale kolorowe mała rzecz a cieszy

Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów