witam
Ledwo co i juz problem z ... Kingston CF 1GB Elite Pro formatuje wedle instrukcji i nic karta dalej nie zformatowana??
Szukaj
witam
Ledwo co i juz problem z ... Kingston CF 1GB Elite Pro formatuje wedle instrukcji i nic karta dalej nie zformatowana??
przed zakupem karty myslalem ze to nie problem (kupie pierwsza lapsza i z glowy) ale po ogledzinach forum kupilem SanDiska. Noi madre glowy od Nikona zalecaja ta karte i Lexara z tym ze ta druga troszku drozsza. Podobno z innymi pojawiaja sie przerozne problemy - bylo pare watkow o tym.
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
dzięi za odpowiedź i sorki ze nei przejżałem "szukaj"![]()
no cóż chyba tez zmienie na sandiska . a tego kingstona musze sprawdzić czy działa czy oddać na gwarancje .
Witam ja tez kupilem Sandiska extreme III 2GB i bez najmniejszych problemow smiga![]()
Ja ma Kingstona 1GB Elite PRO i działa bez problemu w moim D70s.
D70s
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Nie wiem czy moze nie smigac czy smigac, nie zajmuje sie narazie az tak zaawansowanie fotografia, ale kupujac sprzet za 2,5k PLN (na poczatek) nie robi mi roznicy czy zaplace 300 czy 370zl za 2GB karte, a widze "chocby na papierze" roznice wydajnosci miedzy 8MB odczyt 10MB zapis a 20MB odczyt 20MB zapis... nie wiem czy miedzy nimi jest az taka roznica, ale ja jestem w lekkim szoku mogac zapisac po kolei 5zdjec w RAWie w ciagu kilku sekund i pstrykac dalej![]()
Skontaktuj się z nami