Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Talking Znane i nielubiane...

... przez co niektórych miejsce, mianowicie ... "moherowe klify"
    Pewnie znajda się tacy, którzy już nie mogą na nie patrzeć i najchętniej by mnie tutaj oskalpowali, ale... zaryzykuje
    Chociażby dlatego, że nie przedstawiałem jeszcze kadrów z tego miejsca/ujęcia
    1 - miała być "inna", głównie pod względem kadru, 2 - no cóż, można powiedzieć: "kadr standardowy i oklepany".

Mimo tego...

... zapraszam

* 1 *

* 2 *

Pozdrawiam i...
    dziękuje za wizytę
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Pewnie znajda się tacy, którzy już nie mogą na nie patrzeć i najchętniej by mnie tutaj oskalpowali.... jestem jednym z nich!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

2jka faktycznie oklepana ale 1nka bardzo ciekawa. Trafiłeś na świetne warunku i świetnie je wykorzystałeś. Extra detal na 1nce.

Domyślnie

Sie Marcin nie zna... jak juz to dwojka, pomimo klasycznego kadru z tego miejsca
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

obydwa zdjęcia są świetne, mimo ze wiele ujęć tego klifu już widziałem to te z przyjemnością ogladam, po pierwsze dlatego że sa w innej aniżeli dotychczasowe tonacji i kolorystyce a po drugie prace ujmują starannością - gratki

Domyślnie

Wybieram dwójke, ale obie sa bdb.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Wybieram dwójke, ale obie sa bdb.
    Podpiszę się.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Oklepane czy nie liczy się jakość pokazania

Jest bardzo ładnie obie tak samo mi się podobają no możne ciut więcej dwójka

Domyślnie

Dwójka bardziej mi się podoba
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Co do dwojki to chcial bym zaznaczyc ze nie jest to oklepany kadr bo nie wiedzialem wczesniej zdjec poza tymi naszymi z tego miejsca.....wszyscy wala z tej miejscowki turystyczne a tutaj masz widok na cale klify i wiem napewno ze jeszcze nie raz zawitam tam na zachod
    Wyszlo znakomicie, bardzo mis ie podobaja oba kadry i dodam ze prezentowalem niemal takie same

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów